سلام، چرا قیمت دامنه ir تو nic.ir گرون هست 14400 تومان ، ولی تو سایت های دیگه میگن ما 4000 تومان میدیم.
گفته شده به من که cpanel دامنه ir رو تحریم کرده . به چه صورت هست؟ یعنی چی من الان دارم دامنه ir روی cpanel کار میکم. در واقع هاست اشتراکی دارم.
سلام، چرا قیمت دامنه ir تو nic.ir گرون هست 14400 تومان ، ولی تو سایت های دیگه میگن ما 4000 تومان میدیم.
گفته شده به من که cpanel دامنه ir رو تحریم کرده . به چه صورت هست؟ یعنی چی من الان دارم دامنه ir روی cpanel کار میکم. در واقع هاست اشتراکی دارم.
اون که نماینده هستش که خیلی ازون تر واسه نماینده ها تموم میشه
ولی اینها هم همش حرفه که دامنه ی آی آر رو تحریم کرده
درسته که خودش هم میگه تحریم ولی آیا نمیدونه که این همه یوزر آی آر یا حتی غیر آی آر ایرانی هستند دارند از سی پنل استفاده میکنند ؟!!!!!
میدونه ولی سیاست های کاری اونها اجازه نمیده بهشون که مشتریهاشون رو به این شکل از دست بدند
در واقع علاقه به همکاری دارند و حتی خودشون در بیشتر مواقع میدونند این یوزر ایرانیه که داره از سی پنل استفاده میکنه . ولی صداشو در نمیارن . بعضی اوقات اگه خیلی دیگه تابلو بازی در بیاری لایسنستو باطل میکنند که نرن بگن سی پنل به ایرانی ها سرویس میده . کلا شما اسه برو اسه بیا تا گربه شاخت نزنه .
این قانون تحریم چند وقت هست که اجرا شده و آیا کسی هم از دامنه ی ir گزارش اعمال رو داشته؟
من فکر میکنم به همون صورت که از اسکریپت های نال شده در کنار قوانین ضد نال سرور استفاده میشه، این کار رو هم میشه انجام داد.
نه عزیز همین چند روز پیش سیپنل ایمیل داد که شما داری از سه دامنه ی IR میزبانی میکنی که جا داره از کسانی که ریپورت دادن تشکر کنمولی اینها هم همش حرفه که دامنه ی آی آر رو تحریم کرده
ما بیش از 100 یوزر با دامنه ir داریم و این سه به دلیل قدیمی تر بودن در هوییز ما میومدن و جالبه سیپنل به همین سه تا گیر داد
یادتون باشه تا یه ایرانی که فکر میکنه فروشندست و داره مردونه هاست میفروشه ریپورت نده به سیپنل و وقتی شما آیپی سرورت با آی پی دی ان اس فرق داره مشکلی نداری
ولی با یه ریپورت میتونه بیچارت کنه
کلا بعضیا مشکل دارن . شما به دل نگیر !
اگه شلوار لی که تو چین زدن 4 دلار رو بهش بدن 80 تومن ناراحت نمیشه ولی یک وی پی اس بدی با 20 درصد سود یا یک هاست با 30 درصد ناراحت میشن . بر میخوره بهش !
رقابت هم که ماشالله سالم ! میره هاستینگهای رقیب رو ریپورت میکنه . اصلا به این فکر نمیکنند شاید یکی دیگه هم خودشونو ریپورت کنه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)