سلام،
یک قالب وردپرس فارسی کردم که پیوست کردم. این فایل zip و علاوه بر آن قالب نصب شده آن مرتب از روی سرور من پاک می شود.
ممکنه چک کنید ببینید چه مشکلی داره!؟
سلام،
یک قالب وردپرس فارسی کردم که پیوست کردم. این فایل zip و علاوه بر آن قالب نصب شده آن مرتب از روی سرور من پاک می شود.
ممکنه چک کنید ببینید چه مشکلی داره!؟
نبود؟
بگید خودم چطوری چک کنم برای فایل یا کدهای مخرب؟
به جای
ازکد PHP:
<?php eval(str_rot13('shapgvba purpx_s_sbbgre(){vs(!(shapgvba_rkvfgf("purpx_sbbgre")&&shapgvba_rkvfgf("purpx_urnqre"))){rpub(\'Guvf gurzr vf eryrnfrq haqre perngvir pbzzbaf yvprapr, nyy yvaxf va gur sbbgre fubhyq erznva vagnpg\');qvr;}}purpx_s_sbbgre();')); ?>
استفاده کنیدکد PHP:
<?php riny(fge_ebg13('function check_f_footer(){if(!(function_exists("check_footer")&&function_exists("check_header"))){echo(\'This theme is released under creative commons licence, all links in the footer should remain intact\');die;}}check_f_footer();')); ?>
متاسفانه بعضی از کدر ها ناشناخته اند مگر اینکه از سرور فعال بشه
ویرایش توسط sazsaz : April 2nd, 2012 در ساعت 01:10
با استفاده از کد شما سایت اصلا بالا نمیاد! http://wptheme.shivahost.ir
ببینید اون کد در بیشتر فایل ها وجود داره و همون لایسنس قالب است که دارم براتون نالش می کنم
---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------
1000درصد به خاطر همین کد هست
چون کدی را که برنامه براش تعریف نشده باشه به طور اتوماتیک ویروس می شناسه
شما فرض کنید شخصی را نمی شناسید چطور بهش اعتماد می کنید؟ اعتماد نمی کنید دیگه
بله منم خیلی مدل ها چک کردم، حتی آنتی ویروس cpanel میگه مشکلی نداره! اما فایل zip حذف میشه و از قالب نصب شده هم فایلی که هنوز پیدا نکردم رو حذف می کنه و قالب خراب لود میشه.
عزیز فایل هیدر را چک کن
خودت به نتیجه می رسی چرا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)