با سلام امروز یه ساعت پیش رفتم به whmcs همه چی درس بود اما الان که باز لوگین شدم چندتا از مشتریا سرویسها و تیکت ها حذف شدن چیکار کنم مشکل از کجاس یعنی هک میتونه باشه؟//دوستان کمک کنن
با سلام امروز یه ساعت پیش رفتم به whmcs همه چی درس بود اما الان که باز لوگین شدم چندتا از مشتریا سرویسها و تیکت ها حذف شدن چیکار کنم مشکل از کجاس یعنی هک میتونه باشه؟//دوستان کمک کنن
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
راه کار های امنیتی رو برای whmcs انجام دادید ؟
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
دستی باید باشه چون اون موقه همش پاک میشد در ضمن بغیر از ای ژی خودم که وارد شدم ای ژی دیگه نیس
مشتری ها و تیکت ها دستی حذف شدند یا به نظرتون بک آپ ممکنه جابجا شده باشه
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
دارم بکاب ریستور میکنم ایشالله حل شه ولی اصلا نفهمیدم مشکل از چی میتونه باشه
رم آخرین بک آپت رو ریستور کن اگه تایمش می خونه به زمان مشکل بعد مشخصات ورود به ادمین رو چنچ کن
دوست من اگه به نظرت هک شدی پیشنهاد میکنم دپارتمانهای تیکت رو کلا حذف کنی و از تیکت استفاده نکنی چون یکی از بزرگترین باگ های whmcs تیکت هستش که یوزر میتونه با ارسال کدی که نمیتونم اینجا بگم رمز ادمین رو بدست بیاره و وارد بشه
ارائه تمامی سرور های هتزنر بدون هزینه ستاپ و بدون کد انتقال
با تشکر از دوستان بکاب رستوری کردم حل شد اما بازم نفهمیدم چرا این مشکل چی بود
اون پائین معمولا آخرین کارهای انجام شده در سیستم فروش رو میگه
نگفته بود ؟ چک کردید ؟ اگر کسی یا هر یوزری که دسترسی مدیریت داره اون کارها رو کرده باشه یوزرش و زمان حذف تیکت ها رو میزنه دیگه
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)