آموزش های اتصال به سرور به صورت ریموت
برای اتصال به سرور های لینوکسی خودتون 2 راه دارید راه اول این هستش که از طریق پروتکل ssh متصل بشید راه دوم اگر که gnome یا رابط گرافیکی روی سرورتون نصب کردید.
برای راه اول ابتدا Putty رو دانلود کنید از اینجا
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...iSqZYA&cad=rja
و به آموزش زیر توجه کنید
آموزش طریقه وصل شدن به SSH از ویندوز
چطور می توانم به SSH ارتباط برقرار کنم؟
نحوه کار با Putty چگونه است ؟
آیا امکان اتصال به SSH از طریق ویندوز امکان پذیر است ؟
جهت مدیریت سرور های لینوکس معمولا از SSH استفاده می شود و کسانی که از ویندوز استفاده می کنند باید از نرم افزارهای کمکی استفاده کنند که مشهورترین و آسان ترین نرم افزار ، نرم افزاز Putty می باشد که با اجرا کردن فایل پنچره تنظیمات آن جهت متصل شدن به سرور برای شما نمایان شود.

حالا به توضیح ابن برنامه می پردازیم :
1. در قسمت IP ، Hostname or IP address و یا Hostname سرور و یا VPS را بنویسید.
2. در قسمت Port پورت مورد نظر برای اتصال را وارد کنید که در سرور های لینوکس این پورت به صورت پیش فرض 22 می باشد و همچنین پورت اتصال برای مدیریت Hypervm به صورت پیش فرض 3131 می باشد.
3. قسمت Protocol را بر روی SSH گذاشته و سپس بر روی Open کلیک کنید.
4. سپس در پنجره باز شده نام کاربری را که معمولا root می باشد را به همراه رمز عبور وارد کنید.
آموزش دوم که از طریق vnc هستش و کاملا توسط خودم آماده شده
ابتدا یا tight vnc و یا vnc viewer رو دانلود کنید برای دانلود vnc viewer از این لینک
VNC Free Edition - Download.com
و برای دانلود tight vnc از این لینک اقدام کنید
Download TightVNC
ابتدا از طریق gnome در رابط گرافیکی خودتون مثل عکس ریموت رو دسترسی بدید

پسورد انتخاب کنید

و بعد از اون دستورات زیر رو در ترمینال وارد کنید
setenforce 0
service iptables stop
که البته توحه کنید با این 2 دستور هم selinux خاموش میشه و هم اینکه فایروال که بعدا اگر دوستان نیاز دیدن تنظیمات راحت فایروال رو به همراه selinux ذکر میکنم که به صورت پیشفرض بزارید
بعد از اون به راحتی میتونید به سرور متصل بشید وارد vnc viewer بشید ip سرور رو وارد کنید و ok رو بزنید و پسورد که میخواد وارد کنید به همین راحتی به remote تصویری یا گرافیکال متصل میشید.