من میخوام با اف تی پی به فایل های درون سرورم وصل شم اما نمیتونم هیچ سیستمی نصب نکردم و فقط یه یوزر و پسورد ssh رو دارم
میشه لطف کنید راهنمایی کنید که چه جوری میتونم به اف تی پی وصل شم برای کارهام ؟
من میخوام با اف تی پی به فایل های درون سرورم وصل شم اما نمیتونم هیچ سیستمی نصب نکردم و فقط یه یوزر و پسورد ssh رو دارم
میشه لطف کنید راهنمایی کنید که چه جوری میتونم به اف تی پی وصل شم برای کارهام ؟
ا پیشنهاد میکنم برنامه WinSCP را نصب کنید و از این طریق فایل هاتون رو انتقال بدید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ویرایش کردم
متوجه منظور من نشده اید من میخوام حساب اف تی پی اول تعریف کنم سپس به اون وصل شم مگه با یوزر پسورد ssh میشه به اف تی پی وصل شد ؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
کد:http://winscp.net/eng/download.php
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)