آقا من دومینم ویروسی شده . بعد به من گفتن باید تنظیمات دامنه را ریست کنی
آخه چجوورییییی ؟
کجا باید برم
تو رو خدا سریع کمکم کنید
نام دومین : www.pootel.com
مشکل من این است که سایت ویروسی است . ولی از هاست نیست. پس از کجاست ؟؟؟
آقا من دومینم ویروسی شده . بعد به من گفتن باید تنظیمات دامنه را ریست کنی
آخه چجوورییییی ؟
کجا باید برم
تو رو خدا سریع کمکم کنید
نام دومین : www.pootel.com
مشکل من این است که سایت ویروسی است . ولی از هاست نیست. پس از کجاست ؟؟؟
ویرایش توسط pootel : October 6th, 2009 در ساعت 02:15
بیشتر توضیح بده عزیز !
آدرس سایت و شرح مشکل رو قرار بده .
عزیز مطلب را بخوون
کاملش کردم
Warning: Visiting this site may harm your computer!
باز هم نیوک 8.2 ! تا الان وب سایت های زیادی که از ورژن 8.2 پی اچ پی نیوک مشهد تیم استفاده میکردند با این مشکل مواجه شدند .
مشکل در اکثر اوقات به سیستم مدیریت محتوا مربوطه ، نه مطالب !
yani mishe az versione 8 estefade konam ?
هیچ ربطی به نیوک 8.2 نداره! من نمیدونم چرا ما ایرانیها دوست داریم همدیگه رو خراب کنیم! آخه چه ربطی به نیوک 8.2 داره؟!؟ لطفا اگه ربط داره با دلیل بیان بفرمایید و مثال نزنید! من خودم سایتی داشتم که نیوک نبود و این مشکلش براش پیش اومد، به خاطر اینکه سیستم همکارم آلوده شده بود و از طریق FTP وارد سرور شده بود و بعد از چند بار حذف فایل و ... دوباره آلوده میشد. با تغییر رمز FTP و تعویض ویندوز سیستم همکارم مشکل حل شد!
شما رو هاست تون فایل آلوده دارین!
فایلهای آلوده رو پاک کنید و مجددا از گوگل بخواین که سایت شما رو بررسی کنه
برای اطلاعات بیشتر توضیح خود گوگل رو مطالعه بفرمایید:
در مورد پاک کردن فایلهای آلوده، اگه میخواید مطمئن مطمئن باشید که مشکلی نیست، با توجه به اینکه سیستمتون نیوک هست، یک کپی از فایل config بگیرید و بعد کل فایلهای روی هاست رو پاک کنید و دوباره فایل های نیوک رو آپلود کنید و تنظیمات فایل config رو از روی قبلی وارد کنید. فقط اگه فایل خاصی رو تغییر دادید یا خودتون آپلود کردید یه کپی از اون هم بگیرید.
ضمنا سیستمی که باهاش کار میکنید(کامپیوترتون) مطمئن بشید که ویروسی نیست. بعد از حذف فایلهای آلوده و قبل از آپلود فایلهای جدید، پسورد FTP رو هم حتما عوض کنید.
باز این tasnim شد آدم خوبه قصه ما ...
عرض کردم تعداد زیادی از وب سایت ها رو دیدم که پس از نصب نیوک 8.2 به این روز دچار شدن !
دلیل؟
شما با آنتی ویروس آپدیت شده سایتی رو که با نیوک ایجاد شده رو ببین ! از هر ماژولش ایراد میگره .
شما هم بگرد دنبال فایل آلوده عزیز ...
اگه هم مطمئن هستید فایل آلوده ندارید ، با گوگل تماس بگیرید .
آموزش این کار هم در بسیاری از جاها هستش .
جناب online24، با تمام احترامی که برای شما به عنوان یک فرد با تجربه قائل هستم، اصلا این حرف تون رو نمی تونم قبول کنم، شما با حرفی که زدین باعث این بنده خدا به نصب کردن نیوک 7.9 هم راضی بشه! حداقل باید یه جور دیگه بیان میکردین، این طوری که شما گفتین هر کی مطلب شما رو بخونه فکر میکنه هر سایتی روش نیوک 8.2 باشه دچار این مشکل میشه، در صورتی که اصلا این طور نیست. بچههای مشهد تیم برای نیوک 8.2 فوقالعاده زحمت کشیدن ، البته طبیعتا نقصهایی هم هست، اما خود سایت اصلی نیوک الان سالهاست که داره نسخه جدید درست میکنه و هنوز این کار رو نکرده!
جناب pootel من بازم تاکید می کنم که مشکل از نیوک 8.2 نیست، البته شما در پذیرش یا عدم پذیرش این حرف صاحب اختیار هستید. بهتره برید این دلیلی رو که جناب online24 آوردن تو سایت نیوک مشهد تیم بگید تا جوابش رو بهتون بدن! نیوک 7.9 هم هزار تا ایراد داشته وگرنه ارتقاءش نمیدادن.
اگه بازم فکر میکنید مشکل از نیوک 8.2 هست، حداقل نیوک 8.1 رو از سایت اصلی نیوک دریافت و نصب کنید یا همون نسخه 8.1 فارسی شده رو و دیگه نرید سراغ نسخه 7.9 ! این طوری ممکن کلی باگ امنیتی تو سیستم نیوک 7.9 باشه و سایتتون هک بشه.
این ویروس گامبلار هست که فایل های config.php و فایل های با پسوند js. رو آلوده می کنه که باید اونا رو مجددا آپلود کرد و پرمیشن شون رو حتما 444 گذاشت و همینطور رمز اف تی پی را یک رمز پیچیده باید قرار داد !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
من هاست را هم آپلود کردم ولی هیچ ویروسی پیدا نکرده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)