سلام!
دوستانی که استاده بنده هستند
اینجا نام دیتا سنترهایی که پپینگ پایین 200 میل نسبت به ایران دارند معرفی کنند!![]()
سلام!
دوستانی که استاده بنده هستند
اینجا نام دیتا سنترهایی که پپینگ پایین 200 میل نسبت به ایران دارند معرفی کنند!![]()
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
افرانت :دی
OldProfile
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
ایران-تهران AFR@NET
OldProfile
[QUOTE=آگونیس;348367]دیتاسنتر افرانت کجا قرار داره؟[/QUOTE\
کنایه بود دوست من!
پارس آنلاینلیزوب
![]()
با دروود
از دوستان گرامی خواهشمندم از ارسال هرزنامه پیشگیری کنند!!این دوست و همکار ما درخواست خود را برای سرور های ایرانی ندادند!!!ایشان مرداشان سرور های بیرون از ایران بوده.
Abancloud.ir|Colocation | IaaS |Cloud | provider in Shiraz | Mashhad | Tabriz | Qom | Hamedancontact:sales[at]Abancloud[dot]ir | 071 9102 6149since 2009
سوئیس Equinix
واسه من همیشه زیره 190 هستش البته بعضی وقت ها که نت داغون میشه رو 300 هستش ولی سرعت خوب باشه تا 190 هم هستش
همه چیز به کیفیت نت در ایران بستگی داره اگه کیفین نت خوب باشه Hetzner ازالمان من بارها 180 پینگ بهم داده Equnix سوئیس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)