سلام دوستان من یک میکروتیک از انگلیس میخوام ورژن 5.8 باشه با رم 512 پهنای باند نامحدود هر کسی که داره قیمت 10 تومن میده اطلاع بده![]()
سلام دوستان من یک میکروتیک از انگلیس میخوام ورژن 5.8 باشه با رم 512 پهنای باند نامحدود هر کسی که داره قیمت 10 تومن میده اطلاع بده![]()
با این قیمت از انگلیس خیلی سخت گیر میاد.اگرم بیاد غیر قابل استفاده خواهد بود. فقط پول آی پی میشه 2600 تومان :دی
در بخش درخواست باید درخواستتون رو بدید تا اگر کسی هم داشت بتواند آفر دهد!
موفق باشید!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
دوست عزیز این کمال بی احترامی به فروشنده هست که قیمت رو شما اعلام کنید
من با کسانی که سرور و وقتشون رو از جوب پیدا کردند کاری ندارم اما یه ساندویچ هم قیمتش از چیزی که شما می خواین بیشتره
شما درخواست بدید، همکار میاد قیمت میده
حالا اگر بخوایم از شما یه اکانت بگیریم چند می فروشید؟
یکی از فروشنده های معتبر MagicVps.Com :
فروش ویژه رم 512 از دیتا سنتر انگلستان uk2 پهنای باند نامحدود فقط 8 تومان |1Gbps Po
همه هم تو این فروم ایشون رو میشناسن من خودم 2 بار از ایشون وی پی اس داشتم و تایید می کنم ایشون رو
از المان خواستی بگو
با ماهانه 30000 تومان در خدمیتم
vpsfars.ir
درخواست خودتون رو تیکت کنید
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
از دیتا سنتر redstation
4 روز پیش
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)