با درود فراوان
درگاه بانك ملت درخواست دادم
برام آماده كردن و فرستادن
نمي دونم باهاش چيكار كنم
راهنمايي بفرمائيد
سپاس
با درود فراوان
درگاه بانك ملت درخواست دادم
برام آماده كردن و فرستادن
نمي دونم باهاش چيكار كنم
راهنمايي بفرمائيد
سپاس
داخل فولدر modules > gateways
کپی میکنی. بعدش داخل whmcs از طریق payment methods/gateways ماژول رو انتخاب و موارد مورد نیاز رو پر میکنی.
با سپاس از مجيد عزيز
شما فرض كن من هيچي نمي دونم :دي
فارسي صحبت كن![]()
دوست عزیز
پیشنهاد میکنم اینکارو بزاری کنار
بخدا اجباری نیست ، بعضی موقع ها ما ایرانیا یادمون میره هر کسی رو بهر کاری بهر ... ساخته اند
همه که نباید بیان اینترنت و whmcs نصب کنن یا فلان اسکریپتو نصب کنن حتی اونا که مثل شما یکم به مغزش فشار نمیاره
به حرفام فکر کن اینطوری نمیتونی تو کارت پیشرفت کنی بهتره شغلتو عوض کنی و بری دنبال کاری که به ... بخوره
ببینید بنده اعتراضم به لحن پاسخ ایشون است اصلا دلسرد میشه کسی که درخواست کمک کرده شما مجبور نیستی جواب بدی مسئولیتی هم نداری بنابر این وقتی نمیتونید درست راهنمایی کنید مشکل تراشی هم میکنید
اصلا ایشون دوست داره نصب کنه و شاید میخواد تست کنه ایا باید توضیح بده به شمااین چه کاریه اخه دلیل این لحن حرف زدن رو بنده نمیفهمم به هر حال درست نیست
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
چه کاری ایا شما مسئولیتی در مورد whmcs های نصب شده دارید ؟ یا بالا رفتن امار سایتهایی که از سیستم استفاده میکنن موجبات نگرانی شما رو افزایش داده ؟ دوست خوبم وقتی بنده میگم ناراحت کننده است واسه همین میگم اصولی و یا هر چی ,کسی که میاد اینجا مطرح میکنه میخواد اصولی بره جلو ,بچه های انجمن میتونن کمک کنن ایشون رو که اصولی بره جلو اصلا اینجا میتونه مشکلاتش رو مرتفع کنه یا رایگان یا غیر رایگان ماشاالله مدیران و دوستان ما در این انجمن به قدری حرفه ای هستند و متعهد که اگر سوالی یا مشکلی برای هر کدوم از دوستان پیش بیاد در عرض کمتر از یک ساعت میشه به جواب رسید اونم به قدری ریشه ای جواب میدن که شما نیازتون کاملا مرتفع میشه پیشنهاد بنده این هست باید استقبال بشه اصلا همه باید بیان از این سیستم برای پیش برد کارشون استفاده کنن سیستم جامعی هست میشه برای خیلی از شغل ها customize بشه علاوه بر اون این روش باعث رونق بازار هاستینگ و دوستان متخصص هست که بتوننن خدماتشون رو ارائه بدهند و کسب در امد و منعت کنن
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
این همون راهنمایی درستی هست که ایشون فرمودند الان راهنمایی فنی ایشون رو در مورد موضوع تاپیک لطفا بگید کدوم هست جز این که یه جورایی به ایشون .........
بنده قصدم اصلا توهین نبود
یا کلا به همین یه نفر نبود من نمیشناسم اصلا این آقا رو چه برسه بخوام حرفی بزنم درباره ایشون
نظر من کلی ارسال شده پست بنده واقعا خسته شدیم بابا
آخه هر کی اومده فروم یا سایت اسکریپت زده و بعد توش پست میدن هی فایل آموزشی بزار این چطور نصب میشه ، خدا وکیلی این آقا نه کلا ما ایرانیا عادت کردیم هر کاریو که بلد نیستیم فکر کنیم توش پول و بخاطر پول اگه از چیزیم سر رشته نداریم هم واردش بشیم
الان چند تا سایت اومد با whmcs ؟؟؟
نه فقط whms همه چی
انقدر زدیم این برنامه های خارجیو رایگان دهنشونو صاف کردیم مه دنیا میگن ما ***یم دیگه چی بگم ولا
بیخیال بکارتون برسید
شما دقیقا برای گرفتن در گاه با کی صحبت کردی با بانک یا ؟؟ میشه بیشتر توضیح بدید کی بهتون چی داده اگه سمپل رو گرفتید که خوب تکلیف روشنه با یه برنامه نویس صحبت کنید یا یه ماژول اماده تهیه کنید و مشخصات درگاه رو بهش اضافه کنید و تست بگیرید و با مسئولین فنی بانک هماهنگی ها رو انجام بدید اگر نه رفتید ماژول خریدید باید به بانک ملت شرکت به پرداخت زنگ بزنید یا از طریف سایت فرم رو پر کنید با توجه به شرایط درخواست کننده اونا به شما تماس میگیرند و فرم ها رو ارسال میکنن که شما هم بتونید مدارک رو ارسال کنید و کار های اداری رو طی کنید و درگاه رو براتون میل میکنند و باقی ماجرا با توجه به این توضیحات شما بحث رو شفاف تر کن بازم سوالی بود بنده در خدمتت هستم
با سپاس
سمپل رو گرفتم از خود بانك و تمام
هيچ كار ديگه اي انجام ندادم بعدش
راهنمايي بفرمائيد
اگه نوشتنش هزينه داره آفر بديد ...
ماژول آمادش هست:
whmcs.ir پولی و مطمئن
همچنین رایگان هم وجود داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)