با سلام خدمت دوستان
دوستان من 2 تا سایت دارم که حدود 1 ماه و 20 روز زدم به صورت مرتب آپدیت میکردم الان یه مشکلی برام پیش اومده که تا مدت طولانی نمیتونم بیام نت و همچنین نمیخوام سایت ها همینطور بمونن و تلف بشن دامین و هاستشو با هم بفروشم با کمترین قیمت.
سایت اولی :
bartardl.ir
این سایت دانلوده و 116 مطلب داره و آخرین آپدیتش 21 آبان 1390 بوده ، الان آمارش داغون شده اما وقتی اون وقت آپ میکردم آماره ورودی گوگل بالای 200 میرسید .(همچنین قالبش سئو بالای 90 درصد کردم و همه افزونه های لازم رو نصب کردم که باعث پیشرفت بشه منطورم سئو و اینا بود + سیستمش وردپرس هست)
فایل های دانلود مال bartardl.ir حدود 4.83 گیگ هست که روی سرور مجازی هست و هر کی خرید با بک آپ میدم اگه هم خواست میتونه سرور دانلود بخره و خودم انتقالش بدم
سایت دومی :
funplace.ir
این سایت تفریحیه و 80 مطلب داره و آخرین آپدیتش 26 آبان 1390 بوده ، الان آمارش زیاد داغون نشده اما وقتی اون وقت آپ میکردم آماره ورودی گوگل بالای 150 میرسید .(همچنین قالبش سئو بالای 90 درصد کردم و همه افزونه های لازم رو نصب کردم که باعث پیشرفت بشه منطورم سئو و اینا بود + سیستمش وردپرس هست)
این 2 سایت روی هاست لینوکس مال شرکت میهن وب هاست هست ، اطلاعات هاستش :
فضا |
1000 مگابایت
|
پهنای باند |
100 گیگابایت در ماه |
امکانات |
جزییات |
سیستم عامل |
لینوکس |
زبان |
php , html |
ورژن php |
5.2.17 |
سی پنل |
آخرین نسخه |
محل سرور |
آلمان - هتزنر |
لایت اسپید |
 |
MYSQL |
 |
ماژولهای نصب شده |
suPHP - gd2 - imap - mbstring - sockets - xml - xmlrpc - xslt - freetype - zlib - bcmath - calendar - ctype - ftp - domxml - iconv - mhash -sqlite - wddx-curl |
دامین های قابل اتصال |
نامحدود |
ادآن دامین برای ساخت سایت مجزا |
1 عدد |
تعداد ساب دامین |
نامحدود |
هزینه نصب wildcard |
4 تومان |
هزینه بازگردانی بک آپ |
رایگان |
تعداد اکانت بانک اطلاعاتی |
نامحدود |
تعداد اکانت ایمیل |
نامحدود |
تعداد ایمیل ارسالی در ساعت |
70 عدد |
تعداد اکانت اف تی پی |
نامحدود |
فایل منیجر |
 |
امکان رمز نگاری پوشه ها |
 |
امکان ریدایرکت |
 |
باز نمودن فایل زیپ یا زیپ کردن |
 |
پشتیبان گیری هفتگی |
 |
پشتیبان گیری 2 هفته در میان |
 |
ضد اسپم |
 |
فعالسازی آنی |

|
قیمت سالیانه 30000 تومان است و تاریخ بعدی تمدید هاست 1391/08/23 است
حالا من میخوام دامین ها + هاست + اطلاعات و پست ها + دامین mahandownload.com (که قبلا ثبت کردم و لازمم نیست و تاریخ تمدید بعدی 1391/02/07 است و هر تمدید 13 هزارتومان است) رو فقط با قیمت فقط 80 هزارتومان بفروشم.
هر کی میخواد همینجا اعلام کنه که بهش پ.خ بدم واسه کارای بعدی