نوشته اصلی توسط
dertgtr
چرا asus نمی گیرید ؟ تجربه ثابت کرده asus کیفیت / کارایی خوبی داره و خرابی هم توش کم . البته نظر دوستمون هم درسته از شرکتی که میگیرید تحقیق کنید و با گارانتی من الان دو تا asus دارم و راضی هستم
سلام شرکتی که کار می کنم قراره لپ تاپ به صورت قسطی بده که این دو مدل بهتریناش بودن با گارانتی مادیران هم می دن ، در ضمن لپ تاپها رو به صورت اکبند بهمون می دن یعنی هیچ ویندوز یا نرم افزاری روش نصب نیست بهشون گفتم که هر برنامه ای که بخوایم رو نصب کنن بعد بفرستند، گفتند که شما هم ویندوز و هر برنامه ای که خواستین رو نصب کنین اگر مشکلی وجود داشت به نمایندگی مراجعه کنید
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------

نوشته اصلی توسط
noucamp
این مدل دل مشکل مین برد داره و شدیدا مین و کارت گرافیک میسوزونه
ایسوس هم خوبه فقط مشکلش اینه ساپرت ضعیفی داره و لینوکس هم هنوز به تایوان نرسیده چون خبری از درایور برای لینوکس نیست
اچ پی تو این دوتا بهتره-همه لپ تاپ های جدید تا حدودی داغ میکنند خصوصا سری i7 -صفحه نمایش خوب اول اپل بعد سونی بعد اچ پی بقیه افتضاح هستند-در این مورد لنوو حرف اول را میزنه و لپ تاپهاش محکم و کاری هستند ولی بدترین صفحه نمایش را دارند (برندی تماما چینی هست ولی کیفیت ساختش توپه)-بازی های خیلی قوی بهتره pc بخری چون تو این ضمینه pc با اختلاف زیادی laptop را میبره
نتیجه گیری= این اچ پیه خیلی خوب در اومده یا همینو بگیر یا بودجه را به 1 تومن برسون k53 یا n53 از ایسوس را بگیر( مدل n53 کیبرد اختصاصی جدیدا اختراع شده را داره که به هر جمله تایپ کردن 10 تا فحش هم به سازنده میدی بنابرین اول به کیبردش یک نگاهی بنداز )
سلام شرکتی که کار می کنم قراره لپ تاپ به صورت قسطی بده که این دو مدل بهتریناش بودن با گارانتی مادیران هم می دن ، در ضمن لپ تاپها رو به صورت اکبند بهمون می دن یعنی هیچ ویندوز یا نرم افزاری روش نصب نیست بهشون گفتم که هر برنامه ای که بخوایم رو نصب کنن بعد بفرستند، گفتند که شما هم ویندوز و هر برنامه ای که خواستین رو نصب کنین اگر مشکلی وجود داشت به نمایندگی مراجعه کنید