در ادامه تاپیک اولی
چرا پست می نویسید بعد تاپیک رو قفل میکنید ؟
جواب من :
چه جالب لطفا همون یوزر اولی رو هم بن کنید ممنون میشم . این یوزر رو هم بن کنید اصلا برام مهم نیست شما از همون آواتورتون معلوم هست که چه رفتاری دارید اینجا رو با پلیس آگاهی اشتباه گرفتید . خواهش میکنم آی پی ها رو قرار بدید واقعا ممنون میشم .در مورد آی دی senatoor هم واقعا چقدر زرنگ هستید کاراگاه من خودم گفتم . همینجا از مدیران دیگه هم میخوام آی پی ها رو تطبیق بدن اگر یکی بود همون اآی دی رو هم بن کنید . آخه مرد حسابی مگه اینجا اروپاست که مردم بیچاره آی پی اختصاصی داشته باشن کجا زندگی می کنی . در مورد سن و سال هم فکر نمیکنم به شما مربوط باشه من چند سال دارم من فقط آواتور شما رو گفتم . اینجا رو با پلیس آگاهی اشتباه گرفتید
خواهش میکنم آی پی ها رو بزارید من هیچ مشکلی ندارم تا کاربران تطبیق بدن
ممنون
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
یعنی می ترسید تاپیک باز بمونه و من از خودم دفاع کنم ؟
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
آخه مرد حسابی مگه من اومدم تاپیک فروش بزنم که آی دی دوم بسازم آخه چه علتی داره که به خودم زحمت بدم آی دی بسازم . به اون کاربر هم اطلاع بدید بیاد تو تاپیک یا من خودم بهش پیغام بدم . تا قضیه روشن بشه . من بدبخت اومدم فقط یه سوال بپرسم خدایی افروم به این باحالی ندیده بودم !