سلام من میخواستم بدونم چجوری میشه certificate روی یک domain تنظیم کرد و certificate رو داخله میکروتیک نسب کرد و تنظیم کرد ممنون میشم
سلام من میخواستم بدونم چجوری میشه certificate روی یک domain تنظیم کرد و certificate رو داخله میکروتیک نسب کرد و تنظیم کرد ممنون میشم
PersianAdmins
این فیلم اموزشی هم کمک خوبی هست برای ssl معتبر باقی سرویس دهنده ها هم مثل همین هستن تقریبا با کمی دقت می تونید انجام بدین
برای راه اندازی و نصب SSL احتیاج به داشتن یک سرور/هاست + آی پی اختصاصی و یک Certificate معتبر دارید.
مراحل نصب هم قبلا توضیح داده شده ، بگردید پیدا میشه ...
برای SSTP اگه بخواین هم SSl تقلبی هم جوابگو هست البته استفاده شخصی
اگه برای فروش شبکه مجازی هست!
یه SSL از کومودو (رایگان 90 روزه)+یه دامین که باید غیر ایران ثبت شده باشه.بعد از 90 روز هم یه ساب دامین داگه و یه اکانت 90روزه دیگه.البته سرعت این نوع SSL ها (سرعت اتصال و,تاییدش کمی زیاده)
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
ممنون از همه ی دوستان باباته جوابتون اما من دنباله راهی هستم که جوری sstp روی میکروتیک config کنیم که نیاز نباشه user مقابل واسه conect شدن روه سیستم خودش عملی انجام بده . چون من دیدم بضی conection ها فقط کافی هست که تیک sstp رو بزنید و به راحتی وصل میشه . ممنون اگه کسی بلد باشه لطفآ راهنمایی کنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)