سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه هارد را حجمشا افزایش بدیم
من هارد نمی خوام اضافه کنم چون الان یک کنرل پنل پلاسک روشه و همین طور 300 گیگ اطلاعات
خدا وکیلی کمک کنید
سلام دوستان کسی میدونه چطور میشه هارد را حجمشا افزایش بدیم
من هارد نمی خوام اضافه کنم چون الان یک کنرل پنل پلاسک روشه و همین طور 300 گیگ اطلاعات
خدا وکیلی کمک کنید
سلام
شما حجم هادیسک سرورمجازی را نمی تونید افزایش بدید
باید یک هارد جدید به سرور اضافه کنید
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
سلامبا سلام
من حرف شما را قبول ندارم چون این کار شدنی هست ولی اونی که شما میگید باید یه هارد جدید اضافه کرد راه اسانتری هستکه فکر نکنم به درد این دوستمون بخوره
اگر شدنی هست به ما هم توضیح بدید تا بیشتر بدونیم
شما فرض کنید که ما یک سرورمجازی لینوکس داریم و با یک کنترل پنل مثل سی پنل یا دایرکت ادمین یا ....
این هاردیسک را شما به چه روشی میخواین مثلاً از حجم 50 گیگ به 150 گیگ افزایش بدید ؟؟ یا یک هارد 100 گیگ را به 30 گیگ کاهش بدید
من هنوز چنین چیزی مشاهده نکردم , اگر هست و شما اطلاع دارید ممنون میشم به ما آموزش بدید تا به دانسته هامون اضافه بشه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)