سلام،من سرور اختصاصی میخواستم برای ارائه دادن هاست دانلود،با توجه به ویژگی های هاست دانلود پیشنهاداتون و بدین، اگه بشه زیر 250 تومان سرور خوبی گرفت بهتره و اگه نمیشه بالای 250 هم قیمت بدین
سلام،من سرور اختصاصی میخواستم برای ارائه دادن هاست دانلود،با توجه به ویژگی های هاست دانلود پیشنهاداتون و بدین، اگه بشه زیر 250 تومان سرور خوبی گرفت بهتره و اگه نمیشه بالای 250 هم قیمت بدین
آفر های خوبی داریم از امریکا . با بخش پشتیبانی سایت در تماس باشید یا آیدی : persiavps مسلما هزینه بیشتر از 250 خواهد شد برای کیفیت بیشتر .
از کانادا هم میتونیم سرویس بدیم ، ولی هزینه پهنای باند گران خواهد شد . اگر از کشور های اروپایی میخواید پیشنهاد من آلما هاست هستش از انگلیس .
پیشنهادات ویژه ما رو ببینید :
پیشنهادات ویژه | 724server.com
اگر سرور خاصی در نظر دارید با ایمیل در تماس باشید می تونم آفرهای خوبی بهتون بدم .
http://www.webhostingtalk.ir/f55/29185/
در مورد ServerBoost باید بگم کلا به امنیت شبکشون اهمیت ندادن تا به حال و قرار نیست بدن
من اصلا این دیتاسنتر رو توصیه نمیکنم
خود ما بخاطر اینکه نمایندشون بشیم چند تا سرور همزمان گرفتیم که همش ضرر بود
ارادتمند
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
در صورت تمایل می توانید از سرور های اختصاصی "مدیریت شده ارائه شده توسط فن آوری اطلاعات دهکده وب استفاده نمایید
ما می توانیم سرور مد نظر را به نحوی برای شما منیج کنیم که بیشترین بازدهی در نوع کاربری را از سرور دریافت نمایید
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
پیشنهاد من سرور های سوئیس هستش که پورت خوبی دارن .
xeon 5620
12 gb ram
2*1tb hard
20tb bw
port 1
ماهانه 220ت
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)