سلام من یه اسکریپت فروشگاه ساز نصب کردم و ازش راضی هستم فقط مشکلی که داره این هست که قالب هیچ بک گراندی نداره و پشت قالب سفید هست کسی میتونه برای قالبم بک گراند بزاره ؟؟؟
سلام من یه اسکریپت فروشگاه ساز نصب کردم و ازش راضی هستم فقط مشکلی که داره این هست که قالب هیچ بک گراندی نداره و پشت قالب سفید هست کسی میتونه برای قالبم بک گراند بزاره ؟؟؟
اين كد رو جايگزين <body> خود كنيد و به جاي adress-ax-backgrund.jpg ، ادرس عكس بك گراند خود را قرار دهيد
<body background="adress-ax-backgrund.jpg">
ببخشید اما من تو قالبم این گزینه <body> رو پیدا نکردم .... تو سی اس اس قالب هست یا خودم فایل پی اچ پی قالب من پی اچ پی رو سرچ کردم این کله توش نیست
از كدام فروشگاه ساز استفاده ميكنيد؟
توماتوکارت (توماتو شاپ) سایت پشتیبانیش هم www.tomatoshop.ir
من همون کدی که دوستمون داد رو اخر فایل theme.php قالب ذخیره کردم رفرش که میکردم برای مدت خیلی کوتاه بک گراندی رو که گذاشته بودم رو نشون میداد بعد میرفت سایت میومد باللا.... مثل این که اشتباه گذاشتم جای مشخصی داره...
ممنون میشم کسی که بلده برام بزاره بک گراند رو تشکر ضمیمه کردم قالبم رو
قالبو کسی درست نمیکنه
دوست خوبم قالب شما بك گراند سفيد داره
براي اينكه كار شما راه بيافته بك گراند رو برداشتم
شما اين فايل رو دريافت كرده و جايگزين فايل قبلي كنيد
در خط 21 نوشتم adress-x-backgrun در اينجا آدرس عكس زمينه خودت رو قرار بده و سيو كن و بزارش تو هاست
كار تمومه
همين
stylesheet
موفق و سربلند باشيد
يا حق
ویرایش توسط vahab00 : July 29th, 2011 در ساعت 18:25
ببخشید یه سوال من راپیدلیچرم رو اون سرور کار میکرد اما رو این کار نمیکتنه شما دلیلش رو نمیدونی ؟؟؟
این استایل به قالب من میخوره ایا ؟
سلام مجدد
بله دوست خوبم
اين استايل قالب خود شماست كه براي دانلود و ويرايش اين بالا گذاشتيد
ويرايش كردم
فقط به جا اون adress-x-backgrun آدرس عكس بك گراند خودت رو بزار
حله
راستي يادم رفت بگم
دكمه تشكر كار ميكنه ؟ بزن ببينم كار ميكنه يا نه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)