نوشته اصلی توسط
dodgy
با سلام به همه دوستان .
اولین باره که با سیستم whmcs کار میکنم و واقعا برام پیچیدست . از اساتید چندتا سوال داشتم که اگه جوابمو بدید ممنون میشم .
1- من این سیستمو نصب کردم و حتی بعد از نصب فارسی ساز هم ، قسمت کلاینت راستچین نمیشه ، دلیلش چیه؟(فارسی)
باید از قالب فارسی استفاده کنید تا راست چین بشه فایل زبان فقط اطلاعات زبان تغییر میده نه قالب
2- تو اضافه کردن محصول با مشکل روبرو شدم که نمیدونم فیلدهارو چطوری پر کنم . بعضی قسمتها کاملا واضحه اما بعضیهارو نمیدونم ، اگه میشه کامل اضافه کردن یه محصول رو توضیح بدید .
برای اضافه کردن محصول اول باید یک گروه بسازید برای محصولات برای مثال "هاستینگ لینوکس" و بعدش Create a New Product بزنید.
در قسمت Product Type نوع محصول انتخاب کنید که برای مثال اگر هاست باشه از ایمیل هاست برای مشتری استفاده می کنه.
در صورتی که محصول نیاز به یک دامنه هم داره که بیشتر برای سرور و هاست استفاده میشه تیک Require Domain هم بزنید.
Stock Control مربوط به تعداد محصول موجود که شما می تونید عرضه کنید اگر خواستید بی نهایت باشه بهش دست نزنید.
Sort Order مربوط به چیدن محصول برای مشتری هست که به ترتیب عددی که وارد می کنید محصولات نمایش داده میشه.
برای تعیین قیمت از سربرگ Pricing قیمت هارو به دلخواه تعیین کنید
Payment Type:
Free رایگان
One Time پرداخت یکبار
Recurring دوره ای (که برای هاست و سرور از این استفاده میشه)
قیمت ها هم در جدول در قسمتPrice مشخص کنید از قسمت Setup Fee برای محصولاتی که هزینه راه اندازی دارن استفاده میشه. اگر نمی خواین دوره ای از قیمت نمایش داده نشه مثلا شما پرداخت سه ماهه ندارید -1 برای نمایش ندادن اون دوره به جای قیمت وارد کنید.
4- اگه یه پکیج تو whm ساخته شده نباشه ، میشه درون whmcs ساخت و این سیستم بطوری باشه که بعد از سفارش بدون توجه به whm پکیج رو ثبت کنه یا حتما باید پکیج مورد نظر تو whm ساخته شده باشه ؟
اگر پکیج ساخته شده باشه در whm با وارد کردن اسم پکیج نیازی به وارد کردن مشخصات نیست اما نیازی نیست که پکیج هارو تو whmهم بسازید داخل Whmcsکه بسازید فقط باید سایر مشخصات ریز هم وارد کنید.
5- چطوری میتونم اون ایمیلی که برای سفارش دهنده میره رو ویرایش کنم ؟ آیا بصورت خودکار دی ان اس منو مینویسه یا باید براش تعریف کنم ؟
از منوی تنظیمات گزینه email templates برای ویرایش ایمیل ها استفاده کنید.