من برای تغییر زمان و تاریخ در لینوکس از دستور date -s "05/12/2007 13:07:04" استفاده میکنم ، اما بعد از هر بار log out و log in کردن با putty دوباره ساعت بر میگرده سر جای اولش . مشکل از کجاست !?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
من اصلا از ntpdate استفاده نکردم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
از دستور ln -sf /usr/share/zoneinfo/Iran /etc/localtime هم استفاده میکنم ساعت رو 22 شب نشون میده ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی من از دستور date -s "05/12/2007 13:07:04" استفاده میکنم و بعدش date میزنم ساعت و تاریخ همون لحظه تغییر میکنه ، اما وقتی putty رو میبندم و دوباره login میکنم ساعت و تاریخ بر میگرده سر جای اولش .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
بدون بستن ssh قبلی ssh دیگری میزنم،ساعت تغییر می کنه
یک بارم ssh میزنم دستور رو اجرا میکنم،10 دقیقه sshباز میزارم و بعدش دستور date رو میزنم ساعت عوض میشه ( بر میگرده سر جای اولش )
تورو خدا راهنمایی کنید ** خیلی برام مهمه این موضوع **