نیاز به تبدیل ۲۵ دلار به تومن هست
ممنون میشم قیمتتون رو اعلام بفرمایید دوستان
نیاز به تبدیل ۲۵ دلار به تومن هست
ممنون میشم قیمتتون رو اعلام بفرمایید دوستان
سلام .
16300
درود ٬
۱۶.۵۵۰ میخریم ازتون.
https://iranpay.services/
دوستان کسی دیگه نبود !؟ اعتبار پذیرنده مهمه برامون برای معاملات بعدیمون هم استفاده کنیم
تراکنش هامون روزانه بالای ۲-۳ عدد هست برای همین میخوایم جای مطمئن هم باشه
سلام
بنده کمی قیمت رو کمتر از نرخ مصوب براتون حساب میکنم ولی طرف معاملتون بصورت شخصی هست و شخص بنده هستم.
فک کنم اعتبار بدین شکل بالاتر باشه و شما هم بصورت لحظه ای معادل ریالی وجه واریزی به حساب بنده رو دریافت میکنید و پس از واریز براتون کارت به کارت میشه ...
تمایل داشتید اعلام کنید شماره تماس براتون ارسال کنم.
در صورت جابجایی رقم های بالا بصورت حضوری هم قابل انجام هستش.
بنده بوشهر و شیراز زیاد رفت و آمد دارم.
سلام
نرخ خرید فعلی 17550 تومان هست.
از طریق سایت www.paymentstate.com پیگیری کنید
با تشکر
ویرایش توسط bepad : May 16th, 2020 در ساعت 17:27
الان فکر میکنم تمام سایت های معتبر این کار رو میکنن !
اینقدر فیشینگ و اکانت های ***ی زیاد شده حق دارن بندگان خدا!
طرف دلار میفروشه بعد تومنش رو هم گرفته صاحب سایت ضرر میکنه این وسط !
صاحب اکانت ***ی پیگیر میشه اکانت خریدار مسدود میشه و مبلغ رو هم باید برگشت بزنه
خب اینطوری راحت سرش کلاه میره !
مجبورن این کارا رو بکنن دیگه ! لااقل یه ردی از مشتریشون داشته باشن برای چنین مواقعی
اره اخرشم تمام اطلاعات لو میره اخر کی ضرر میکنه؟
هیچ کدوم تضمینی بابت اطلاعات نمیدن فقط همه جی رو به نفع خودشون نوشتن
3 صفحه قانون نوشتن همه هم زده مشتری متعهد میشود
من به اینجور سایت ها 1 دلار هم نمیدم
متاسفانه این جامعه ما هماهنگ نیستن اگه باشن و چند ماه هیچکی دلار بهشون نده ببین چجوری بیفتن خاهش و تمنا که بیا دلارفقط دلارت رو بده هیچی نمیخاد بدی فقط شماره کارتت رو بده اولم پول برات واریز میکنم
شده مثل پاپ اپ اولش سایت ها کسی پاپ اپ نمیزاشت رو سایتش همه قیمت ها بالا بود حتی پیشپرداخت میزدن که فقط کد رو بزاری
درسته الان کمی سختگیری شده ولی چون افراد زیادی دنبالشن به پایینتر حد خودش رسیده حالا چند ماه هیچ وبمستری پاپ اپ نزاره رو سایتش ببین چجور باز تعرفه ها رو بالا میبرن
حرفت درست ولی خب چیکار کنیم ما هم مجبوریم همه واسه کارمون مجبوریم به هم اعتماد کنیم !مشتری که آره کلا توی ایران براش هیچ حق و حقوقی درست تعریف نشده
ولی حب چه میشه کرد !!!؟ یه سایت بود که از قدیم باهاشون کار میکردیم خوب بود اونم کلی ادا برامون درآورده همه پرداخت هامون ۱ هفته افتاده عقب که دنبال یک جای لااقل مطمئن بگردم که پولو لااقل بدن !
با ایشون هم فعلا معامله کردیم واریز کردیم ولی خب هنوز دریافتی نداشتیم که طبق گفتشون قرار بوده زود واریز کنن !انشالله که مشکلی نیست و واریز میکنن !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)