سلام دوستان
شرکت یا طراحی سراغ ندارید که بتونه سیستم پرداخت یاری مورد تایید شاپرک طراحی کنه؟ شرکت باشه بهتره
سلام دوستان
شرکت یا طراحی سراغ ندارید که بتونه سیستم پرداخت یاری مورد تایید شاپرک طراحی کنه؟ شرکت باشه بهتره
اگر به شاپرک و شرکت مورد تایید شاپرک مراجعه کردید و قرارداد پرداخت یاری اخذ نمودید یه داکیومنت در اختیارتون میزارن ، به من بدید براتون برنامه نویسیش انجام میشه
قبل از اخذ قرارداد رسمی و قانونی و افتتاح حساب پرداخت یاری در یکی از شعب بانکهای پیشنهادی متاسفانه خیر از من کمکی برنمیاد
برنامه نویسی سفارشی
فروش هاست دایرکت ادمین با کمترین قیمت و اپتایم 99.99% و سرور از 170 کشور بهمراه پنل و پشتیبانی 24 ساعته
www.ahuraplus.com
اگر میخواید کارتون رو ببرم زیر مجموعه ی شرکتمون تصمیم مابه تفاوتش با من نیست با مدیر عامل شرکته اما اگر تمایل دارید حقیقی برنامه نویسی و پشتیبانی صورت بگیره با تیم اهوراپلاس :
+طراحی اختصاصی
+Backend coding
+ارائه اپدیت تا یکسال
پروژه مشابه رو من 12 انجام دادم این حداقل قیمت ممکنه که در داخلش پلاگین های متداول هم پیش بینی شده + در نهایت اپشن های اضافه ای که میخواید لحاظ میشه
ولی کسی قیمت اینجوری نمیده اگر تمایل داشتید هماهنگ کنیم جلسه ی راه دور داشته باشیم یا نزدیک ، من تهران هستم
شماره واتزاپ ما 0018567200008
تلگرام @ahuraplus
برنامه نویسی سفارشی
فروش هاست دایرکت ادمین با کمترین قیمت و اپتایم 99.99% و سرور از 170 کشور بهمراه پنل و پشتیبانی 24 ساعته
www.ahuraplus.com
برنامه نویسی سفارشی
www.ahuraplus.com
شرکت میزبان داده اطلس خلیج فارس
Telegram ID : arminghazanfarpour - website : https://onlinemizban.net
کانال رسمی whmcs فارسی در تلگرام
whmcsiran@
اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +تمدید آنلاین
وب سایت رسمی :ibsmng.ir - تلگرام : @taher6775 - تماس : 09111276775
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)