سلام حالا که همه توی خونه هامون هستیم و دور کاری یا اصلا توی خونه کار می کنیم فرصت خوبی هست عکس از میز یا محیط کارتون برای کاربران وب هاستینگ به اشتراک بزارید
امیدوارم همکاری کنید..
تشکر![]()
سلام حالا که همه توی خونه هامون هستیم و دور کاری یا اصلا توی خونه کار می کنیم فرصت خوبی هست عکس از میز یا محیط کارتون برای کاربران وب هاستینگ به اشتراک بزارید
امیدوارم همکاری کنید..
تشکر![]()
a1994n1373, abrand, afshinhemmati98, ali-rezam, Asena, auuob, Cyrus.The.Great, DEFALT, dertgtr, djmojtaba, emperor3508, gharibion, hassanshaikhi, hostfire, karjoo, logofun,mhakrami, morteza1200, navsan, NetworkFA, omid1991, OMIDTU5, pc.rootall, Raymvnd, Reza G, rezaonline.net, seyyed_ahmad, shervin110, Tohid_Parsa, tpark, ULTRAWEB, مینا-صیفی, w.h.t, سیدرضا بازیار
من دیگه از فردا میخوام برم برنامه نویس بشم
T.Toosi جان گیتارم میزنی ؟ پایین میز سمت راست پایه گیتاره؟اگر درست گفتم عکس بزار فکر کنم گیتار الکتریکه از اتاقتم بزار لطفا
- - - Updated - - -
عجب ویو ای داره اتاقت یک عکس از بیرون و کل اتاقت بزار لطفا
- - - Updated - - -
فقط تخت خواب و بس![]()
ویرایش توسط mhakrami : March 15th, 2020 در ساعت 04:10
من اسم شخصی نبردم !
فردی ک ریپلی شد طبق حرف شون ( میخوام فردا اینکاره بشم ) نوجوان هستن و ایشون رو حساب این عکس ها فکر میکنن قراره با برنامه نویسی مثلا چنین وضع ارومی بهم زد
و صرفا راهنمایی شدن ک تمامی اینا از صرف دسترنج خود فرد نبوده
قطعا ی پشتوانه ای مثل پدر پولدار نیازه
که طبیعتا پدرشون (mhakrami) کمکشون میکنه
شما از حرف من بد برداشت کردی
ویرایش توسط Web-Hosting : March 16th, 2020 در ساعت 13:33 دلیل: جمله بندی
باسلام، من که دوست داشتم پدرم پولدار باشه اما پدر من کارمند بازنشسته هست و ماهی 1.800 دریافتی داره، هروز هم به امید این هست که همسان سازی بشه و 800 هزار تومان به حقوقش اضافه بشه.. حالا به نظر شما در وضعیت الان میشه با ماهیانه 1.800 زندگی راحتی کرد ؟! صد در صد نمیشه حتی بعضی از ماه ها من و برادرم باید کمک ـشون کنیم. بعد من یک پسر مجرد با 29 سال سن بعد از ده سال کار نتونم دو تا سیستم، خونه و ماشین و .. جور کنم صد در صد یک جای کارم ایراد داشته.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)