از دوستان کسی میدوننه چطوری باید درگاه پرداخت برای سایت فیلم و سریال بگیریم ؟
از دوستان کسی میدوننه چطوری باید درگاه پرداخت برای سایت فیلم و سریال بگیریم ؟
این کسب و کار دیگه جمع شد ... مدتی بیخیالش بشید چون جیزه .
زرین پال !!!! اینا که خیلی سخت گیر هستن و خیلی هم خطرناک . چون مثل ماست طرف رو میفروشن ....
در ضمن من همین روش رو با یه درگاه دیگه ای انجام دادم و یه سایت کامل و مجاز برای فروش کتاب و جزوه ساختم و درگاه رو برای اون گرفتم . از دکمه پرداختش استفاده میکردم و کال بک هم به همون سایت مجاز بود ولی کمتر از 1 هفته فهمیدن .
در نهایت تیکت دادم عذرخواهی کردم اونا هم پول رو برام تسویه کردن ...
من به صورت ساده توضیح دادم و راهش رو گفتم
مثال همون فروش کتاب باید باید وب سایت دوم رو به همون وصل کنید و این نیاز به برنامه نویسی هست و از طریق همون کتاب به درگاه متصل بشید و بازگشت زیاد مهم نیست رفت مهمه الان سایت های غیر مجاز شرط بندی دقیقا 5 تا 10 سایت رو به عنوان تونل میگذرونن تا به درگاه میرسن
یه جورایی باید مشابه سیستم های درگاه واسط عمل کنی
اسکریپت فروش اکانت دیجیتالی IBSmng. اپل آیدی ٫ لایسنس ٫ آنتی ویروس و اکانت مبتنی بر IBSng . کاملا فارسی + پنل کاربری +تمدید آنلاین
وب سایت رسمی :ibsmng.ir - تلگرام : @taher6775 - تماس : 09111276775
از درگاه پی بگیرید خیلی ساده میتونید به روش زیر درگاه بگیرید طرف برای اکانت های پو رنو هم ازش درگاه گرفته
یکی از سایت های فروش لوازم ماههواره و فروش پرو کسی مستقیم داره از درگاه پی استفاده میکنهاینم نمونه اش
روی سبد خرید کلیک کن میره سایت دوم که درگاه شو ازش گرفته حتی اکانت پ و رن باهاش راحت میفروشه![]()
خوب برنامه نویسی سراغ داری که بتونه 2 تا دیتا بیسو بهم وصل کنه اینجوری ؟ هرکی اونور اکانت خرید به اینور وصل بشه ؟
نه اقا ربطی نداره بیه دیتابیس و برنامه نویس
شما یه سایت ساده حتی هاستینگ بزن درگاه روش بگیر بعد لینک مستقیم پرداخت ها رو بزار اینور رو فروشگاه
درگاه پی بی صاحاب شده فعلا راحت میتونید استفاده کنید اینجوری![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)