سلام . اقا من سیستم وبلاگدهی افتاده تو مخم . چیزه زیادیم نمیخواد . هزینه خاصیم نداره .
ایا کسی اینجا داشته؟ سودش چجوریه؟ اسکریپتش هم جوره یعنی در دسترسه با 400 500تومن .
راهنمایی کنید لطفا
سلام . اقا من سیستم وبلاگدهی افتاده تو مخم . چیزه زیادیم نمیخواد . هزینه خاصیم نداره .
ایا کسی اینجا داشته؟ سودش چجوریه؟ اسکریپتش هم جوره یعنی در دسترسه با 400 500تومن .
راهنمایی کنید لطفا
درود...
سودی نداره در عوض هزینه نگهداری آن بالا خواهد رفت...دنبالش نرو
اهان راست میگین جواد شکوری مقدم بود 3 سال پیش مدیرش . مدیر کلوب.اپارات.میهن بلاگ.صبا ویژن.لنز
- - - Updated - - -
تماس میگیرم باهتون
- - - Updated - - -
عجب شانسی دارن خداییش
- - - Updated - - -
یه بنده خدایی هست اشناس گفت من یه اسکریپت با همودن 400 500 بهت میدم ... دگ نمیدونم میخاد چکا کنه . منم گفتم بیام مشورت کنم
- - - Updated - - -
:|داش یجوری گفتی از زندگی کردن نا امید شدم :|
سمتش نرو هزینه نگهداری سرورش وحشتانک زیاده بخصوص الان با این ارز کمه کم استارتش باید یه 5میلیونی ماهی بزاری کنار سرور درست حسابی ها نه معمولی سروری که کش عالی داشته باشه و کانفینگ فوق العاده شده باشه چه بهینه چه امنیت و...از یه ورم مراقب برادرا خواهرا باش فی لتر نکننت یه شبه کله زحماتت بره به فنا این وبلاگدهیا میهنو بلاگفا و...سابقه فی لتریم داشتن یه دوره هایی
نمیگم نرو خودت میدونی ولی بدون این مانع ها سر راهتن پول میخواد و پارتی و بعد ها کارت گرفت اگه گرفت تبلیغات
با این وضعیت فیل تر شدن اینستا برو یه چی طراحی کن لاقل شبیه اون و بعد تبلیغش کن شاید کاربر بگیری هرچند بعیده ملت اعتمادی به سرویس ایرانی ندارن تکنولوژی تو ایران حرامه
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
دوست عزیز...
از زمانی اینترنت در ایران گسترش یافته بود از همون اول وبلاگدهی ها شروع بکار کردند و این همه سرمایه گذاری انجام شده و اسپانسر دارن و...
۱۰ الی ۱۵ سال پیش به امروز نگاه کن چطور این وبلاگدهی به سختی تونستن سرپا بمونن...
بعد تو می خوای با ۵۰۰۰۰۰ تومان وبلاگدهی راه بندازی ...
سلام
من یک سیستم وبلاگ دهی با وردپرس شبکه دارم
سودش بد نیست اگر میایی باهم گسترش بدیم کاررو و سودش رو هم نصف می کنیم
چطوره؟
اللهم عجل لوليك الفرج-هاستینگ مولتی سایت-پشتیبانی انلاین-راه های ارتباطی:ایمیل مدیر : abrihost@gmail.com ایتا و تلگرام: @poshenama
عزیز اسکریپت های رایج در سطح اینترنت همه همان نال شده بلاگ هاستر هستند و بطور غیر استانداری توسعه یافتند.
سرویس وبلاگ پلان درآمدی نداره و آن کسی که اومده مثلا میهن بلاگ را زده از چند سرویس مثل آپارت - فیلیمو و... داره خرج این سایت می کنه.
رنج اسکریپت اختصاصی درست و حسابی از 25t شروع می شه تا به بالا حالا شما با 400 500 چی می خوای بدی برات بزنن جای سوال هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)