درود.
من از دیجیتال اوشن سرور ابری دارم، آیا نصب این لایسنسهای سی پنل اشتراکی که دوستان ارائه میکنن باعث دریافت ابیوز میشه؟ لوکیشن هلند هست ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه.
درود.
من از دیجیتال اوشن سرور ابری دارم، آیا نصب این لایسنسهای سی پنل اشتراکی که دوستان ارائه میکنن باعث دریافت ابیوز میشه؟ لوکیشن هلند هست ولی فکر نکنم فرقی داشته باشه.
ویرایش توسط vpgroup : November 6th, 2018 در ساعت 13:49
اگر هاستینگ دارید هرگز این کار را نکنید
چون هر نوع نفوذی امکانش هست اتفاق بیوفته
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
درود عزیز خیر مشکلی پیش نمیاد از لحاظ ابیوز فقط لایسنس های غیر قانونی شما رو از آپدیت ها محروم میکنه و خب قطعا پشتیبانی هم ندارید . در مورد نفوذ هم قطع کردن ارتباط سرور سی پنل با سرور شما به خودی خود بعید هست مشکل امنیتی ایجاد کنه . مشکل اصلی وقتی هست که شما آپدیت ها رو دریافت نکنید و باگ ها رفع نشه .
.....................
یه مورد خارج تاپیک هم در مورد عکس پروفایلتون . هر موقع عکس رو میبینم خندم میگیره . اون اپیزودی هست که Ross در مورد ارتباط Joey و Rachel فهمیده و اون صرف کردن کلمه LOVE اش عالیه !![]()
از جناب سنجری کانفیگ سرور تهیه کنید راحت استفاده کنید بدون کوچکترین مشکل، حتی خود سی پنل هم رسیدگی نمی کنه
http://configserver.pro
سرور مجازی, سرور مجازی ایران, طراحی سایت
تهران، آیت الله کاشانی، پلاک 17 | تماس : 44045229-021 | تلگرام : 09227504547
ورود به سایت نگارنوین !
از اظهار نظر دوستان ممنونم.
سلام،
فقط پیشنهاد میدم از tikweb نخرید که بعد از پرداخت، پاسخگو نیستن و ...
از جای معتبر و با سابقه خرید کنید حتما
لایسنس قانونی باشه و سیپنل هم نال نباشه اتفاقی نمی افته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)