با سلام
دوستان این میزان از مصرف منابع سرور مجازی اون هم برای سروری که من حتی واردش هم نشدم، طبیعیه ؟
857.png
با سلام
دوستان این میزان از مصرف منابع سرور مجازی اون هم برای سروری که من حتی واردش هم نشدم، طبیعیه ؟
857.png
ویرایش توسط mreza123 : November 1st, 2018 در ساعت 08:58
سلام
آخه یک روزه هنوز سرور تحویل نشده چه طور ویروسی است ؟
دو احتمال داره :
1.سرور را ارزان قیمت تهیه کرده اید و منابع فوق اشتراکی over sell تقدیم شما کرده اند.
2.تمپلت اصلی آنها ویروسی است.
در هر دو حالت بالا کاملا غیر حرفه ای عمل کرده اند و مشکل از میزبان است.
به آنها اطلاع بدهید مشکل را حل یا بررسی کنند حداقل اگر مورد دوم است برای سایر مشترکینشان چنین اتفاقی نیفتد.
موفق باشید
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
سلام عزیز
از xzn.ir تهیه کردم که مدیرشون تو همین انجمن هم تشریف دارند، با پشتیبانی در میون گذاشتم کمی بهتر شد اما هم چنان احساس میکنم منابع واقعی رو در اختیار بنده قرار ندادند.
اگر وضعیت به همین روال باقی بمونه قطعا با سند و مدرک بسیار علیهشون تبلیغ خواهم کرد. من اینجا سابقه ای ندارم ولی در پرشین تولز و سایر انجمن های پربازدید سال هاست فعالیت دارم و مطمئنا کار غیر حرفه ای ایشان که به قول خودشون 7 ساله در حال کار در زمینه سرور هستند و هر وقت کاربری به دنبال سرویس هستند ادعای ارائه بهترین خدمت را دارند، به ضررشان تمام خواهد شد.
اگر سرور شما ویندوز هست خوشبینانه می توان گفت ممکن است درگیر آپدیت شدن هست و برای همین در ابتدا منابع را درگیر کرده است که از طریق ورود به سرو متوجه این مورد می شوید
در غیر این صورت قطعاً مشکل از سرور می باشد از جمله ویروسی بودن به نرم افزار های ماینینگ یا ... که به شدت CPU را درگیر می کنند یا مشکل از oversell هست.
رهیار سرور ارائه دهنده سرویس های متفاوت | وب سایت: rahyarserver.com
سرور مجازی با لایسنس سی پنل معتبر ارزان ! |هاست پربازدید ایران|سرور اختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)