سلام خدمت دوستان ، نیاز به یه طراح داریم که یک سایت وردپرسی فروشگاهی (ووکامرس) بتونه ظراحی کنه و هم سبک باشه و هم بتوان هر چه قدر فیلد خواستیم موقع خرید اضافه کنیم ، سایت برای فروش گیفت کارت و محصولات استیم
سلام خدمت دوستان ، نیاز به یه طراح داریم که یک سایت وردپرسی فروشگاهی (ووکامرس) بتونه ظراحی کنه و هم سبک باشه و هم بتوان هر چه قدر فیلد خواستیم موقع خرید اضافه کنیم ، سایت برای فروش گیفت کارت و محصولات استیم
متاسفانه و متاسفانه و واقعا متاسفانه امثال شما دوستان بازار طراحی وب رو با خاک یکسان کردید و همه چی رو به بازی گرفتید.
دوست عزیز اگر نمیخوای یا نمیتونی هزینه کنی برو قالب آماده بخر یا بنویس قالب آماده نصب کنن براتون.
با 200 هزار تومان چطور شما روت میشه درخواست طراح میکنی تازه html هم نه که اصلا با 200 نمیشه . وردپرس هم میخوای با ووکامرس.
بسه چه خبرتونه خراب کردید همه چی رو ... متاسفانه بقیه دوستان هم از حرف های شما فکر میکنن کار بچه های طراح مفت نمیرزه....
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
دوست عزیز اگر نمیخوای یا نمیتونی هزینه کنی برو قالب آماده بخر یا بنویس قالب آماده نصب کنن براتون.
با 200 هزار تومان چطور شما روت میشه درخواست طراح میکنی تازه html هم نه که اصلا با 200 نمیشه . وردپرس هم میخوای با ووکامرس.
بسه چه خبرتونه خراب کردید همه چی رو ... متاسفانه بقیه دوستان هم از حرف های شما فکر میکنن کار بچه های طراح مفت نمیرزه....[/QUOTE]
سلام خدمت شما دوست عزیز ، من قیمت خودم را میگم و هر طراحی که بتواند انجام می دهد ، شمایی که نگران کارتون هستید میتونید قبول نکنید و نظر ندهید ، وضع جامعه آنقدر نامناسبه که هم من به یک لقمه نان شب محتاجم و هم طراح
کاش بجای خوب نشان دادن خودمان یکم شعورمان را بالا ببریم
سلام خدمت شما دوست عزیز ، من قیمت خودم را میگم و هر طراحی که بتواند انجام می دهد ، شمایی که نگران کارتون هستید میتونید قبول نکنید و نظر ندهید ، وضع جامعه آنقدر نامناسبه که هم من به یک لقمه نان شب محتاجم و هم طراح
کاش بجای خوب نشان دادن خودمان یکم شعورمان را بالا ببریم[/quote]
هر کسب و کاری قانون داره . مثال این میمونه شما بری بگی من بنز میخوام آخرین مدل 5 ملیون دارم. اونوقت متوجه حرفی که زدی میشی دوست گرامی.
حرف شما توهین به طراح ها بود و مسئول پیامد حرفتون هم باشید.
موفق و پیروز باشید
- - - Updated - - -
و در ضمن اصلا پیام و تاپیک شما مهم نبود که پیام ارسال کنم !
هدف از ارسال پیام چند دوست عزیز دیگری بود که تاپیک و میبینند و فکر میکنن قیمت این کار انقدر بی اعتبار و کم هست !
ویرایش توسط GoldinHost.IR : September 9th, 2018 در ساعت 11:37
EXCLUSIVE UI/UX APP/ WEB Design & Coding on Nova™ 2014-2019 NovaStudio
Team Group : NovaTM.One
WebHosting And Server : Novaio.Net
Telegram Contact : @AnovaCo - 011-4327-5204
شما می تونید و مختارید هر قیمتی که مد نظرتون هست بفرمائید ولی فرآیند طراحی اینطور نیست چیزی آماده بشه و تحویل داده بشه و خداحافظ مخصوصا چیزی که شما فرمودید.
من یه پیشنهاد دارم . هر کسی قیمت پیشنهادی خودش رو برای این پروژه اعلام کنه به اضافه زمان مورد نیاز. البته حدودی
ویرایش توسط 1wp.ir : September 9th, 2018 در ساعت 08:59
خدا از دهنتون بشنوه ، ما که با کسی مشکلی نداریم ، بعضی از دوستان یه دفعه می پرن زیر تاپیک ها و دق و دلی شونو خالی می کنن
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز ، اسکریپت فریر از نظر امنیت چطوره ؟ چون زیاد مشکلات امنیتیش را شنیدم ، ایا خودتون نسخه فریر را باگ گیری هم می کنید ؟ و ماژول هم برایش می نویسید ؟
با سلام
بله متاسفانه فریر باگ زیاد داره
میتونید از کارت استور هم استفاده کنید
که تو انجمن لینک هاش رو قرار دادم
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=198137
افزونه سامانه پیامکی هم واسش پیاده سازی کردیم
اگر خواستید در ارتباط باشید براتون انجا میشه
اینترنت پرسرعت , طراحی سایت , سئو سایت , خرید اکانت مجازی , دوربین مداربسته , سامانه پیام کوتاه
MASK-ONLINE.ir - TG = @mask_online
فاتحه همین بازار رو شما خوندید.خودتون مقصرید که وضع این شده.واقعا متاسفم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)