صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: عصر نت و ساسپند کردن دامین ها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن khudeman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    229
    تشکر تشکر شده 
    274
    تشکر شده در
    205 پست

پیش فرض عصر نت و ساسپند کردن دامین ها

در چند تاپیک گفتگویی پیش اومد که در نهایت با پیشنهاد آقای امیری قرار شد در تاپیک جداگانه مطرح بشه. مسئله از این قراره که :
    شرکت عصر نت اعلام کرده : "اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند."

در جای دیگه مثل یه مفتش و بازجو نوشتند : " ما که به هدف خودمون رسيديم و تونستيم اطلاعات مشتری های ناشناس رو بدست بياريم. "

حالا من کاری به قضیه اطلاعات هویز غلط و مسائل مربوط به اون ندارم.
    اما این کار شرکت عصر نت خلاف مقررات بین المللی ثبت دامنه است چون ایشان حق ندارند دامنه ای را به خاطر اینکه محتوای سایتش چی هست یا چی نیست ، ساسپند و لاک کنند. مقررات icann چنین اجازه ای را حتی به ثبت کننده های دامنه نیز نمیدهد تا چه رسد به واسطه هایی مثل عصر نت. ایشان حق بررسی محتوای سایت را ندارند و در این مورد به اندازه کافی مراجعی داریم که مثل نقل و نبات همه جا هستند.
    این موضوع را از روی نگرانی که نکند دیگران نیز احیانا چنین رویه ای را در پیش بگیرند و به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنند مطرح کردم.
    تا نظر دوستان ( اعم از هاستینگها یا مشتریان ) چه باشد.

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : عصر نت و ساسپند کردن دامین ها

باسلام دوست عزیز
    صبحت های شما کمی تا قسمتی ابری درست میباشد. لطفا بند/ها که تو قوانین Icann هست رو اینجا ذکر کنید.
    در مورد ساسپند کردن دومین هم یه خاطره تعریف کنم :دی
    ما چندتا دومین co.uk داریم که روی یکیش وبسایت تجاری آورده بودیم بالا. تو قوانین ثبت دومین انگلیس دامنه های با مصارف شخصی شما whois protect خودکار میشن. بعد از یکسال دیدم یه ایمیل اومد که گفت اطلاعات شما برای نمایش عموم آزاد قرار داده شده. زنگ زدم پرسیدم چرا گفتن که ما رفتیم سایت رو چک کردیم و سایت شما مصرف تجاری دارد پس مشخصات هویز پاپلیک میشود. گفتن هروقت کاربریش رو بردید به شخصی دوباره whois protection دوباره فعال میکنیم.
    امیدوارم متوجه شده باشید.

موفق باشید!
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

3. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

شما نگفتيد که اين دامنه ها با پسوند چي هستند ؟

اگر ir. باشه بنظر من هم جايز نيست چون خود ايرنيک داره whois را چک ميکنه در زمان ايجاد اکانت کاربر ولي دامنه هاي که صاحب دامنه شرکت مذکور باشه و تمام موارد حقوقي ان برگرده به اون شرکت بنظر من کاملا درست است در غير اينصورت اشتباه است چون شرکت داره ثبت ميکنه و مسئوليت حقوقي دامنه براي هر کاري صاحب دامنه ميباشد

5. تعداد تشکر ها ازmibfa به دلیل پست مفید

عضو جدید omid68 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    99 پست

فکر میکنم اون بحث whois شما کاملاً فرق میکنه
    به نظر من حق نداره این کار رو بکنه

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    69
    تشکر شده در
    58 پست

با تمام احترامی که برا آقای امیری قائل هستم ولی حق رو به کاربر می دم و عصر هاست جق چنین کاری نداره

جناب امیری همه دارن vp می فروشن ؟ به نظر من بستن یه دومین از این کار صلب می شه و قحطی vp///n می یاد ؟ ف/ی/ل/ت/ر/ی/ک کشوری رو گذاشتن برا این کار !

به هر حال نظر این بنده حقیر رو ببخشید .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

این کار درست نیست.
    اگر در طی یک قرداد با مشتری در این مورد صحبت کرده باشند و مشتری تعهد داده باشه که دامین در مورد کاری که قبلا صحبت شده استفاده بشود در نتیجه کار آقای عصر نت درست هست.
    اگر از طرف دولت به ایشان دستور داده باشند بازم کارشون درست هست ( بالاخره پای مصائل حقوقی وسط هست)
    ولی اگر این کار بصورت دل به خواه انجام شده باید جوابگو باشند.
    به هرحال ایشون باید جوابگو باشند . ممکن هست کسی با خوندن این تاپیک نظرش برگرده .
    پس اجاره بدید خودشون بیان صحبت کنند
    این اولین باری هست که در مورد دامنه همچین مطلبی میخونم..

9. تعداد تشکر ها ازmaroofi به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    167
    تشکر تشکر شده 
    457
    تشکر شده در
    348 پست

آقای امیری کاربر حرفه ایی هستند ولی در نظر داشته باشند قوانین آیکان به هیچ عنوان اجازه مسدود کردن دامین رو حتی با دسترسی فیشینگ به کسی نمی ده و تنها با دستور دادگاه های بین الملی امکان بسته شدن یک دامین وجود داره ، به طوری که دامنه ویکیلیس هنوز با قوت داره به ادامه کارش ادامه می ده !
    کاری بسیار غیر حرفه ایی و بعید بود !
    بابت اطللاعات دروغ هم تو صحفه ثبتی شما باید واقعی باشه ولی هویز رو خود آیکان باید گیر بده ! و اینکه آقای امیری حق این رو ندارند که اطلاعات هویز رو گیر بدن ، مگر اینکه تو قوانین خودشون قید کرده باشند

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

فکر کنم کل نت رو الان یه سرچ کوچک بزنی این اولین بار هست من همچین حرکتی رو می بینم

مقررات icann که هیج دست اینها بود کل قانون اینترنت و فضای مجازی رو از اول می نوشتند

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

من رفتم کامل تاپیکهای مربوطه رو خوندم ( خیلی زیاد بود )
    http://www.webhostingtalk.ir/f23/144...tml#post196599
    در پست بالا اقای امیری نوشتند که دامینها رو به مشتریها داده اند.
    به نظر من ( دامین رو به مشتری باید داد خودش هرکاری دوست داشت باهاش بکنه )
    در ضمن این دسته از دوستانی که فقط در صنف چیز پی ان فروشی فعالیت دارند بهتره که یک نفر از خارج رو گیر بیارند که برای این شرکتای میهنی هم دردسر درست نشه
    بالاخره یه سری قواعد و رفتارهای ایرانی رو باید قبول داشت اینجا ایرانه و توی هرکاری همه فضولی میکنند( حتی در کار شرکتها ) اقای امیری هم شاید علی رغم میل باطنیش این کار رو انجام میده

ولی خوب روشی که ایشون در پیش گرفتند به نظر من اشتباه بود لاک کردن دامین درست نیست !
    باید دامین رو ترانسفر میدادند نه اینکه به نفع خودشون ضبط کنند.
    اگر دامین لاک بشه ممکنه کسی سو تعبیر کنه و احساس کنه که دامینش رو بصورت غیر مستقیم میخواهند بالا بکشند.
    سوتفاهم نشه ولی هرکسی این خبر رو بشنوه دقیقا همین فکر رو میکنه.
    راهش هم این هست که ایشون سریعا در سایتشون یک اطلاعیه بدهند و افرادی که دامین خریده بودند رو برای ترانسفر در جریان بگذارند.
    وگرنه هرکسی که این خبر رو بشنوه جز گمان بد چیزی به ذهنش نمیرسه. ( این یک واقعیته )
    حالا که شرکت تصمیم گرفته رویه درست رو در پیش بگیره باید از کاربران و مشتراینی که ناراحت شدند دلجویی کنه.
    در تمامی کشورهای اروپایی شرکتهای بزرگ این کار رو میکنند .نباید اصول مشتری مداری رو فراموش کرد. ( حالا به هر بهونه ای )
    موفق باشید

13. تعداد تشکر ها ازmaroofi به دلیل پست مفید

عضو انجمن amiri113 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,315
    تشکر تشکر شده 
    1,642
    تشکر شده در
    853 پست

اول از همه لازم ميدونم از باز کننده تاپيک که هدفشون روشن کردن افکار عمومی هستش نهايت تشکر رو بکنم.
    چون اين تاپيک باعث ميشه دوستانی که دنبال پيچوندن و دور زدن باشن سراغ ايران هوييز نيان و هدف نهايي ما هم همين هستش.
    واقعيتش اين هستش که ما، نميخوايم شرايطی برامون پيش بياد (همونطور که تا الان برای ديگران پيش اومده) که ما رو از ادامه فعاليت و سرويس دهی در اينترنت نااميد و منع کنه.
    تجربه ميگه در شرايط فعلی شما هر چی غير مشکوکتر و رو راست تر کار کنيد ادامه فعاليت شما تضمين شده تر هستش.
    همونطور که مستحضر هستيد ديروز يکسری دامين که عموما فروش v p n بودند در سامانه ايران هوييز لاک و ساسپند شدند. اين لاک شدن پيرو اخطاری بود که از چند روز قبل توسط ما اعلام شده بود. البته اين رو در نظر داشته باشيد که ما از ابتدای فعاليت ايران هويز در صورت مشاهده موارد مشابه تذکر ميداديم و به کاربرا ميگفتيم که اگر ميخوان اينطوری کار کنن از جای ديگه اقدام کنند.
    دامين هایی که توسط ما لاک شدند عموما محتوای v p n داشتند اما چيزی که به ما اجازه داد ما اين دامين ها رو توقيف کنيم عدم شناسايي مالکين اين دامين ها بودش. در واقع کاربران به دليل راحتی عضويت ايران هوييز مياومدن در ايران هويز با اسم و اطلاعات اشتباه و غير واقعی (و بعضا حتی مشاهده ميشد دوستان لطف رو به نهايت ميرسوندن و اسم و آدرس خود ما رو ثبت ميکردند :دی) ثبت نام ميکردند و از اين دامين ها که 100% دو سه چهار روز ديگه برای هر کدومش پرونده قضائی تشکيل ميشد استفاده ميکردند.
    ما هم اصلا هيچ حقی نداريم که در مورد دامين ها و محتواشون برسی داشته باشيم ولی اين حق رو داريم که طبق قوانين خودمون و طبق قوانين resellerclub و باز طبق قوانين icann دامين ها رو ساسپند يا حذف کنيم.
    دوستانی که ميگن در طول تاريخ icann چنين موردی وجود نداشته بسيار اطلاعاتشون پايين هستش :دی خود ما در سالهای گذشته چندين دامين با ارزش و پر بازديد رو به خاطر whois report ای که برای اطلاعات غلط whois شون داده شده بود از دست داده بوديم. هر کس ميگه نه بياد اين دامين های ما رو که الان هر کدومش حداقل چندين هزار دلار ارزش داره رو پس بگيره
    در مورد محتوا ما نه مرجع قانونی هستيم نه چيزی ما فقط نگران آينده فعاليت خودمون به واسطه کم لطفی دوستان بوديم و هستيم.
    بعضی از دوستان ميان دامين x v p n رو از 1 تا 10 ثبت ميکنن و ميرن جلو. خوب تا اينجاش به اميری چه!
    هويز رو پرايوسی پروتکت ميکنند، خوب به اميری چه. اطلا ما خودمون به مشتريهامون توصيه ميکنيم برای امنيت دامينشون privacy protect کنند. تا اينجا هيچ مشکلی نيست. مرجع قضائی يا هر x ديگه مياد ميبينه دامين x v p n هر چی ميگرده ميبينه privacy protect شده جز خط اول و دوم هويز :دی

Untitled..jpg
    بله، يک اسم و يک شماره تلفن. خوب اين مال کيه. سامان سيستم و اميری. اميری هم ماشالا پروندش قطور الان قطور تر هم ميشه. زنگ ميزنن آقای اميری پاشو بيا اينجا، چرا آقای x به خاطر دامين فلان. مال من نيست! پس مال کيه؟ اجازه بديد چک کنم! اگر چک کردم و گفتم مال کيه که کار خودم رو سبک کردم، يک نفر ديگه رو بدبخت کردم. اگر نگفتم، که پرونده و دادگاه و بيا ثابت کن اين دامين مال مشتری بوده.
    شما نديديد ولی من ديدم دوستی رو که 3 سال قبل اسلب 3 دايرکتی بوده و خود ما مشتريش بوديم. چند ماه بعد ما برای پيگيری يکی از پرونده هامون احضار شديم جایی و ايشون رو دستبند بسته اونجا ديديم. وضعيتی که اصلا در شان ايشون نبود متاسفانه.

ماده32ـ ارائه‌دهندگان خدمات دسترسي موظفند داده‌هاي ترافيك را حداقل تا شش ماه پس از ايجاد و اطلاعات كاربران را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراك نگهداري كنند.
    تبصره1ـ داده ترافيك هرگونه داده‌اي است كه سامانه‌هاي رايانه‌اي در زنجيره ارتباطات رايانه‌اي و مخابراتي توليد مي‌كنند تا امكان رديابي آنها از مبدأ تا مقصد وجود داشته باشد. اين داده‌ها شامل اطلاعاتي از قبيل مبدأ، مسير، تاريخ، زمان، مدت و حجم ارتباط و نوع خدمات مربوطه مي‌شود.
    تبصره2ـ اطلاعات كاربر هرگونه اطلاعات راجع به كاربر خدمات دسترسي از قبيل نوع خدمات، امكانات فني مورد استفاده و مدت زمان آن، هويت، آدرس جغرافيايي يا پستي يا پروتكل اينترنتي (IP)، شماره تلفن و ساير مشخصات فردي اوست.
    ماده33ـ ارائه‌دهندگان خدمات ميزباني داخلي موظفند اطلاعات كاربران خود را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراك و محتواي ذخيره شده و داده ترافيك حاصل از تغييرات ايجاد شده را حداقل تا پانزده روز نگهداري كنند.
    تازه قانون بدتر هم هستش:
    تبصره ـ ارائه‌دهندگان خدمات ميزباني موظفند به محض آگاهي از وجود محتواي مجرمانه مراتب را به كارگروه (كميته) تعيين مصاديق اطلاع دهند.
    اين از قوانين داخلی، طبق اين قوانين ما ترجيح ميديم اصلا به سايت هایی که فعاليت اين تيپی دارند سرويس نديم يا اگر سرويس ميديم حداقل بدونيم داريم به کی سرويس ميديم!
    چرا مشتری بايد ما رو بشناسه و هر وقت مشکلی شد بگه چرا اينطور شد اما ما نبايد مشتری خودمون رو بشناسيم؟ هدف از suspend کردن شناسایی مشتريان خودمون بود تا بدونيم به چه کسی داريم سرويس ميديم و هر مشتری ای شناسایی شد، دامينش هم در لحظه unsuspend و unlock شد.

حالا بريم سراغ قوانين icann که بالا هم گفتم ما خودمون چند تا دامين مهم رو به خاطر whois اشتباه و غلط از دست داديم. تو همين تالار ها سرچ کنيد ببينيد هر جا حرف هويز و آدرس اشتباه خارج از ايران شده من گفتم اينکار رو نکنيد چون باعث از دست رفتن دامين ميشه.

اين بخشی از قوانين سايت ايران هوييز که هر کاربر در زمان عضويت اون رو ميپذيره:
    کد HTML:
    (1) The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order.
    ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - Legal Agreements

هر کس ميگه تيم قوانين من در آوردی هستش من همين الان لينک 1 2 3 4 5 تا پنل ديگه رو هم بدم قوانينشون رو چک کنيد. کاربری که تو سايت ايران هوييز عضو ميشه اين قوانين رو پذيرفته و اين باعث ميشه از ديروز تا امروز هيچ کس نگه شما دامين من رو نبايد ساسپند ميکردی!
    همه دوستانی که ايميل زدند و يا پيگيری کردند قبول داشتند که نبايد هويز اشتباه داشته باشن، ما هم بهشون 2 تا راهکار داديم: 1. اصلاح هوييز 2. انتقال به جای ديگه.
    و باز برای تنوير افکار دوستانی که با غلظت گفتند اينکار خلاف قوانين Ican هستش:
    http://www.google.com/url?sa=t&sourc...FX1a7g&cad=rja

اگر اين قانون اشتباه بود چرا icann به اينا رجيسترری داد ؟

فکر ميکنم همه چيز از قبل مشخص شده بوده. ما بايد به تمام دامين هایی که هوييز اشتباه داشته باشن حساس باشيم ولی واقعيتش اين هستش که دامين هایی که کارشون قانونی هستش قالبا هويز صحيح دارن و دوم اينکه هوييز اشتباه اونها ضرر خاصی به ما نميرسونه ولی هوييز اشتباه دامين هایی که برای مصارف خاص هستند و فالبا از 1 2 3 4 5 6 و ... ميرن بالا يعنی x v p n 1 به بالا اينا برای ما دير يا زود مشکل ساز ميشدند و ما ترجيح داديم طبق قوانين بين المللی موجود برای دامين ها و طبق چيزی که کاربران ما پذيرفته بودند و نه بيشتر! برخورد کنيم و خوشبختانه خيلی از دامين ها حداقل مالکينشون برای ما شناسایی شدند و ما حداقل فهميديم مشتريمون کی هستش.

دوستانی هم که ميگن ما نبايد اينکار رو بکنيم همينجا با يک جمله بگن مسئوليت اين دامين ها رو بر عهده ميگيرن تا فردا اگر خدای نکرده استعلامی هم برای اين دامين ها خواسته شد من ارجاع بدم به اين تاپيک و بگم آقای فلانی مسئوليت اين دامين ها رو بر عهده گرفته!

فکر نميکنم نقطه مبهمی وجود داشته باشه!
    التماس دعا
    با تشکر
    علی امیری
    تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
    مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601

15. تعداد تشکر ها ازamiri113 به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)