سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید عزیز
بنده میخوام یک شرکت کامپیوتری ثبت کنم و فعلا در زمینه هاست و دامین باشه...
دوستانی که تجربه ثبت شرکت دارند بفرمایند که روند مراحل به چه صورتی هستش و در آخر چقدر هزینه برمیداره؟
با تشکر
سلام و عرض ادب خدمت همه اساتید عزیز
بنده میخوام یک شرکت کامپیوتری ثبت کنم و فعلا در زمینه هاست و دامین باشه...
دوستانی که تجربه ثبت شرکت دارند بفرمایند که روند مراحل به چه صورتی هستش و در آخر چقدر هزینه برمیداره؟
با تشکر
سلام
شما باید از وب سایت ثبت شرکتها اقدام به ثبت کنید و در اسا نامه شرکت مشخص کنید که فعالیتتون در چه حیطه ای هست
هزینه های اداره ثبت جدیدش را نمیدونم
هزینه روزنامه رسمی ۵۵۰۰۰ تومان حدودا
هستند کسانی که با دریافت هزینه این موارد را براتون انجام میدم به صورت کامل
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سلام سرورم
بنده با دو سایت ثبت شرکت صحبت کردم یکی گفت ۴۰۰ یکی گفت ۹۰۰ که بنظرم خیلی هزینه بالایی هستش. امکانش نیست خودم ثبت بکنم با هزینه کمتر؟
درمورد مالیات به چه صورتی هستش؟
- - - Updated - - -
سلام سرورم
بنده میخوام حدود ۱۰۰ تا سیمکارت بخرم که نیاز دارم شرکت ثبت کنم تا بهم بدن. اگه درمورد ثبت شرکت کمک بفرمایید ممنون میشم
- - - Updated - - -
درمورد مالیات هم اگر بفرمایید به چه صورت هستش ممنون میشم
سلام بله قیمت ها به همین روال هست ولی خودتان انجام بدید خوب کمتر میشهکد:سلام سرورم بنده با دو سایت ثبت شرکت صحبت کردم یکی گفت ۴۰۰ یکی گفت ۹۰۰ که بنظرم خیلی هزینه بالایی هستش. امکانش نیست خودم ثبت بکنم با هزینه کمتر؟ درمورد مالیات به چه صورتی هستش؟
یعنی فکر نمیکنم ۲۰۰ بیشتر بشه
در مورد اداره دارایی هم باید کد اقتصادی بعد از ثبت شرکت بگیرید
بعدش صورت معاملات فصلی ارائه کنید
تیر هر سال اظهار نامه کلی رد کنید
مدارک لازمه را باید ارائه کنید که علی الراس نشید
و ....
کدام شهر هستید ؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
بله
خوب بلاخره هر کاری سختی خودش را داره ضمن اینکه تا کنون انجام ندادید ولی انقدر ها هم سخت نیست
شاید در مرحله ثبت اسم یکم اذیت بشید
بقیه مواردش بپرسید بهتون میگن چه کار کنید
یا هر کجا ایراد داشتید با بنده تماس بگیرید راهنماییتون میکنم
باید عدم فعالیت رد کنید و البته اسناد و مدارکی هم که ازتون میخوان ارائه کنید
مثلا شاید بگن پرینت حساب بانکی شرکت - باید اگر عدم فعالیت هست در اون دوره زمانی تراکنشی نداشته باشه
هیچ خرید / فروش / قرار دادی با شماره ثبت شرکت و کد اقتصادی ثبت نشده باشه
با این شکله در کل
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)