سلام دوستان خواهشا اگر کسی از مسئولین این سایت اینجا هست بگه چی شده؟من ده ساله سایتم رو دارم بک آپم هم قدیمیه چرا هیچ اطلاع رسانی نمیکنه تیک وب؟حتی نکرده سایت خودش رو منتقل کنه به یه سرور فعال حداقل کاربراش سکته نکنند ؟؟
https://tikweb.ir/![]()
سلام دوستان خواهشا اگر کسی از مسئولین این سایت اینجا هست بگه چی شده؟من ده ساله سایتم رو دارم بک آپم هم قدیمیه چرا هیچ اطلاع رسانی نمیکنه تیک وب؟حتی نکرده سایت خودش رو منتقل کنه به یه سرور فعال حداقل کاربراش سکته نکنند ؟؟
https://tikweb.ir/![]()
اختلال سراسری در دیتاسنتر هتزنر آلمان
به دلیل مشکل ناگهانی پیش امده در دیتاسنتر هتزنر آلمان وب سایت تیک وب و دو سرور میزبانی که دچار این مشکل شده اند در دسترس نمی باشند توجه کنید این مشکل کاملا سراسری و مستقیما توسط دیتاسنتر هتزنر المان به شکل عجیبی اتفاق افتاده و طولانی شده است سرور های بسیاری از همکاران نیز دچار این مشکل شده اند که حال از شانس بد ما سرور های میزبانی تیک وب هنوز توسط تیم پشتیبانی هتزنر رفع مشکل نشده اند
بعد از مکاتبات و ارسال درخواست های مکرر از طرف تیم تیک وب دیتاسنتر هتزنر آلمان اعلام کرد مشکل برق رک ها تک به تک در حال رفع است اما زمان مشخصی برای حل مشکل نمیتوان اعلام کرد در صورت ادامه دار بودن مشکل بکاپ های 48 ساعت گذشته وب سایت ها در سرور جدید اماده سازی و بارگزاری خواهد شد ، از صبر و شکیبایی شما سپاسگذاریم
این هنتزر هم اختلالاتش داره کم کم زیاده میشه و همش از دسترس خارج میشه..همینطوری پیش باره دیگه فایده نداره و باید کوچ کرد!
اینهمه ما دادو بیداد میکنیم میگیم هتزنر آشغاله این نمونش ...
متاسفانه اکثر هاستینگها به دلیل قیمت کم هتزنر میرن ازش سرور میخرن و نگاه به باقی داستان نمیکنن خدا رو شکر چند ساله به دلیل ضرر شدیدی که از هتزنر خوردیم گزاشتیمش کنار ...
الان یه درخواست خرید سرور که تو انجمن ثبت میشه از 10 تا 8 تا افر هتزنر برای فروش دارن ...
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
متاسفانه دیتاسنتر هتزنر به شدت افتضاح عمل کرده این چند روزه
یک سرور ما هنوز حل نشده
از لحظه اول قطعی تا الان تیکت ما صد ریپلای داشته هنوز یک مشکل ساده رو حل نمیکنن و هی یا لارا میدن میگن خودتون حل کنید که لاراشونم هم کلا مشکل داره هیچکاری باهاش نمیشه کرد
الان سر خود تست سخت افزاری دارن انجام میدن در صورتی که اصلا ربطی ندارد و فقط وقت کشی میکنن
دیگه بعد از چند روز سر و کله زدن با ساپورتر های ... هتزنر تصمیم گرفتیم امروز دیتا ها رو هر جور شده منتقل و روی سرور جدید بالا بیاریم
دلیل تاخیر تا امروز هم این بود که ساپورت هتزنر میگفت مشکل حل شده و سرور برا چند دقیقه درست بود و دوباره همان مشکل ! الکی ما رو دلگرم میکردن
هیچ خسارتی هم حاضر نیستن پرداخت کنن
ما رو شرمنده مشتریانمون کردن
البته بکاپ 2 روز پیش اتفاق موجوده اما هدفمون این هست که اخرین اطلاعات قبل لحظه قطعی بالا بیاد
ویرایش توسط tikweb.ir : May 28th, 2018 در ساعت 11:57
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
ویرایش توسط mizban97 : May 28th, 2018 در ساعت 12:01
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)