سلام
دسترسی به پنلی میخوام که از طریق سایت خودم (whmcs) بتونم سرور مجازی بفروشم بدون محدودیت لوکیشن هم حتما خارج ایران باشه و در ضمن دوستانی آفر بدن که شرکت معتبر و معروف و ترجیحا نماد اعتماد داشته باشن
سلام
دسترسی به پنلی میخوام که از طریق سایت خودم (whmcs) بتونم سرور مجازی بفروشم بدون محدودیت لوکیشن هم حتما خارج ایران باشه و در ضمن دوستانی آفر بدن که شرکت معتبر و معروف و ترجیحا نماد اعتماد داشته باشن
سرور مجازی فرانسه | تلفن: 02126294412
عرض ادب
میزان منابع درخواستی چه میزان هست؟
با ما در ارتباط باشید
https://acloud.ir/contact/
دوست عزیز قید کردم دوستانی که شرکت معتبر و معروف دارن شما اولین پستتون تو این سایت هست
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
با سلام و احترام
نمایندگی سرور مجازی از هتزنر آلمان با هارد پرسرعت ssd در خدمتتون هستیم !
آفر اول : 8 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + چهار هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 100 گیگابایت هارد ssd + چهار عدد آی پی اختصاصی ماهانه 199 هزار تومان
آفر دوم : 4 گیگابایت رم اختصاصی ddr4 + دو هسته سی پی یو 3.6 گیگاهرتزی + 50 گیگابایت هارد ssd + دو عدد آی پی اختصاصی ماهانه 75 هزار تومان
در صورت تمایل در تماس باشید .
موفق باشید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
با سلام خدمت شما ، از آلمان یا فنلاند قابل ارائه میباشد!
رم : 8 گیگابایت ، 4 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد + 4 عدد ای پی ماهانه 150 هزار تومان!
رم : 4 گیگابایت ، 3 هسته سی پیو ، 100 گیگ هارد + 3 عدد ای پی ماهانه 70 هزار تومان!
نصب و راه اندازی برای whmcs انجام خواهد شد! مجازی ساز KVM میباشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)