سلام دوستان
دوست دارم اپلیکیشن طراحی کنم. اما علاقه ای به جاوا و سیشارپ ندارم. به همین دلیل میخوام با پایتون جلو بیام. چون احساس میکنم آینده بهتری داره
بهترین محیط واسه طراحی اپلیکیشن با پایتون چیه؟
سلام دوستان
دوست دارم اپلیکیشن طراحی کنم. اما علاقه ای به جاوا و سیشارپ ندارم. به همین دلیل میخوام با پایتون جلو بیام. چون احساس میکنم آینده بهتری داره
بهترین محیط واسه طراحی اپلیکیشن با پایتون چیه؟
دوستدار کتاب بلیان
درود بر شما؛
محیط همون پایتون هست دیگه!
پکیج هم باید خودتون بگردید، اون چیزی که از نظرتون مناسب و تایید شده بود کار کنید، نمونه:
https://github.com/kivy/python-for-android
پیروز باشید.
من از سیستم عامل مک استفاده میکنم و تا حالا پایتون کار نکردم. میخوام یه چیزی نصب کنم که توی اون پایتون بنویسم و اجرا کنم. اما نمیدونم محیطش چیه
مثلا محیط php رو phpstorm انتخاب کردم که برای اجرا ممپ سرور هم نیاز داشت.
ظاهرا توی Android Studio هم میشه با پایتون اپلیکیشن ساخت. بعد از نصب این نرم افزار، چیز خاصی هم نیاز داره که نصب کنم؟
دوستدار کتاب بلیان
PyCharm محبوبترین IDE پایتون هست در حال حاظر
من متاسفانه از صبح تا حالا Android Studio رو نصب کردم. اما حالا دیدم که کلا جاوا هست و پایتون رو اجرا نکرد...
اگه PyCharm رو نصب کنم میتونم راحت باهاش برنامه موبایل بنویسم و اجرا کنم؟ مثل اندروید استودیو، در هنگام ساختن برنامه، برنامه رو هم بهم نمایش میده؟
مثل C# دکمه ها رو خودش میزاره و برنامش رو من مینویسم؟ یا مثل php باید همه کارش رو خودم انجام بدم؟
- - - Updated - - -
پس اگه پایتون واسه اپلیکیشن مناسب نیست، واسه چی مناسبه؟ چرا اینقدر معروف شده؟
دوستدار کتاب بلیان
بستگی به فریم ورکی داره که استفاده می کنید
بنده تا حالا فریم ورک های مربوط به برنامه نویسی اندروید رو ندیدم توش.
به طور کل هم برای اندروید با پایتون برنامه نویسی نمی کنن
محبوبیت پایتون هم در سایر زمینه ها مثل هوش مصنوعی، پیاده سازی وب اپلکیشن ها (با استفاده از فریمورک جنگو)، دیتا ماینینگ و ... هست و برای برنامه های موبایل مورد استفاده قرار نمیگیره معمولا
فریم ورکی مثل:
https://kivy.org
وجود دارد. ولی انتخاب پایتون برای توسعه اندروید انتخاب مناسبی نیست.
نمیتوانید از المان های نیتیو UI استفاده کنید و فقط یک سری موارد محدود در اختیار دارید، در کنار ان پکیج های پیچیده و مشکلی هم هستند و عملا شما هیچ مزیتی ندارید.
ترند شدن این روزهای پایتون به خاطر هوش مصنوعی هست که خیلی از ابزارها مثل tensorflow به صورت پیش فرض از پایتون پشتیبانی میکنند و بسیاری ابزارهای هوش مصنوعی و داده کاوی زبان پیش فرض پایتون هستند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)