سلام دوستان
خسته نباشید
اسکریپتی میخواستم مشابه اسکریپت این سایت
لطفا قیمت دقیق و نمونه کارهاتون رو بذارید
منتظر آفرهای خوبتون هستم
ممنون
لطفا آفر بدید!
سلام دوستان
خسته نباشید
اسکریپتی میخواستم مشابه اسکریپت این سایت
لطفا قیمت دقیق و نمونه کارهاتون رو بذارید
منتظر آفرهای خوبتون هستم
ممنون
لطفا آفر بدید!
عرض سلام و خسته نباشید.
وب اپلیکیشنی که مدنظر دارین یه مقدار متفاوت تر از این هستش که بخاییم بگیم یک اسکریپته.
مدیریت محتوای اون وب سایت، اختصاصی نوشته شده. اگر قصد دارید که دقیقا یک مدیریت محتوا با همون امکانات بخایین، من نمیدونم دوستان چه قیمتی پیشنهاد میدن، ولی اگر با تمامی همون امکانات مد نظر دارید، میتونیم باهم در تماس باشیم و روی اینکه دقیقا با چه اینترفیسی میخوایینش کار رو جلو ببریم. از لحاظ مالی هم بین پونزده میلیون تا بیست تومن در نظر داشته باشین و زمانی که کامل تحویل شما میتونم بدم تقریبا بین دوماه تا چهارماه زمان بره. یعنی بیشتر از این زمان نمیبره. و صفر تا صد سایت با فرم ورک جنگو تحویل شما داده میشه که هر زمان هر امکانی رو خواستید اضافه کنید براحتی هر شرکت و یا شخص دیگه بتونه اینکارو انجام بده.
در صورتی هم که شما ایده ی خاصی دارین که امکاناتی که میخوایین داشته باشه، چیز دیگه ای باشه، قیمت نمیتونم بدم. ولی از لحاظ زمانی به همین میزان هستش.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
قبلا یک همچین سایتی برای یکی از دوستان طراحی کردم
اگر مایل هستید بصورت اختصاصی برای شما هم طراحی کنم
site: kargahava.com
با قیمت مناسب ...
همین امکانات 1.500م
امکانات دیگه هم توافقی...
telegram : @bnd_united
دوستمون هم همین امکانات رو میخواستن تقریبا
تلگرام پیام بدید برای ریزکاری ها و قیمت نهایی
@bnd_united
سلام
ببینید ساخت یک cms از پایه کار هرکسی نیست ، شرکتهایی که اینکارو انجام میدن کلی تست باگ میگیرن ، مراقب باشید که برای چی دارید پول خرج میکنید ، همین وردپرس که میبینید هی براش آپدیت میاد ، پدرشون درومده تا به اینجا رسیدن ، مجموعه ای از یک تیم حرفه که که هرکدوم 20 سال سابقه برنامه نویسی دارن و باگ براشون یه دست گرمیه ، اون وقت اینجا تو ایران طرف بخواد برنامه بنویسه مطمئن باش پر از باگ تحویلت میده ، هیچ قانونیم نیست که بتونی از طرف شکایت کنی
پس باید پول تیم برنامه نویسی بدی نه با این پولای 16 تومن اینطورا
یاحق
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)