در صورت امکان بزرگترین سایت های دنیا که با زبان های پایتون و پیاچپی طراحی شده اند رو معرفی کنید
البته تعدادی رو پیدا کردم... اما میخوام اطلاعات بیشتری کسب کنم
![]()
در صورت امکان بزرگترین سایت های دنیا که با زبان های پایتون و پیاچپی طراحی شده اند رو معرفی کنید
البته تعدادی رو پیدا کردم... اما میخوام اطلاعات بیشتری کسب کنم
![]()
دوستدار کتاببلیان
کلا تاپیک چرتی زدین جناب بازیار ...
گذشته ازین بحث که اصلا نمیشه این رو مشخص کرد | اصلا تقریبا هم نمیشه ...
الان مستندات شما چیه که گوگل داره از mariadb هم استفاده میکنه ؟
اصلا شما میدونین mariadb چه مدت کوتاهی هست که stable هست ؟
فقط چیزی که مشخص هست در مورد فیس بوک بود که قدیم باگ هایی که داده بود برخی قسمت هاش php و برخی از وبسرویس هاش هم asp بودش ... در مورد دیتابیس نمیشه نظر قطعی داد .
کلا هرچیزی رو واسه یه چیزی ساختن مثلا زبان php به تنهایی واسه یک سایت جامع به درد نمیخوره مثلا واسه بخش دانلود مستقیم فایل اللخصوص فایل کمی سنگین خیلی ضعیف عمل میکنه که میشه ترکیبی استفاده کرد ... ( + cgi یا ... ) .
واسه دیتابیس هم دیتابیس سرور هایی مانند mysql - maria یا ... واسه اطلاعات اماری ساخته شده اند نه دیتا هایی سنگین اونم در یک table !!!
در کل با ابزار ها و زبان های واسطی که امروزه به وجود اومده اند هیچ محدودیتی در پیاده سازی ایده یا ... توسط توسعه دهندگان نیست .
ولی در مجموع واسه سایت با هرچی هم نوشته شده باشه سایت : خروجی که کاربر میبینه از ترکیب html+css style + خانواده های جاوا هست .
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
خب بله 100 میلیون row که حداکثر میخواد (طول ~500 کاراکتری در مجموع کول هاش داشته باشه) چیز سنگینی حساب نمیشه در مجموع . = حدود 50 گیگ میشه کل دیتابیسش که با سخت افزاری : چند سال پیش هم قابل تحمل هست ...
این دوست اومدن سایتیو مثال زدن مانند فیس بوک که تقریبا در روز چیزی حدود 5 ترا حداقل داده آماری باید ذخیره کند ...
ولی جای درست تری نبود حساب بزنید ؟ کدوم ارگان دولتی چیزی ازین مسائل سرشون میشه که اومدین اینو مثال زدین ؟
گفتین ثبت احوال یاد سایت سهام عدالت افتادم که وصل میشد به دیتابیس های ثبت احوال و چک میکرد دو هفته اول کلا داون بود یا ارور میداد![]()
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
دلیل استفاده از سایر زبان ها ضعیف بودن php نیست، نوع فعالیت هست. مثلا می خواهد پردازش آفلاین کند در نتیجه قطعا php گزینه پیش رو نخواهد بود.
مثل گوگل برای داده کاوی از Hadoop استفاده نمی کند و می گوید من خودم یه چیزی درست کردم و میگه با Python نوشتم ولی هیچ کس نمی دونه چی هست یک نکته ای که هست اینکه php بهترین زبان دنیای وب هست نه بهترین زبان همه جا.
فرض کنیم php بهترین زبان دنیای وب نیست چرا سایت های که با اون طراحی شدند مهاجرت نمی کنند؟ مگه نباید کسب و کار بروز باشه پس باید همه مهاجرت کنند تا بروز باشند مگر نه کم کم می میرند.
ببینید کسی منکر خوب بودن python و nodejs و ... نیست ولی یادتون باشه اکثر پروژه های که ما داریم اون قدر بزرگ نیستند در واقع گوگل و اینستاگرام و ... نیستند. شاید بشه گفت بزرگترین پروژه های ما درگاه های واسط، سیستم های حسابداری و... هستند که به سادگی php می تواند از پسشون بر بیاد و حتی راحت تر بگم استفاده از تلنولوژی های مثل nodejs و python ما را در دامی می اندازد که خروج از آن سخت خواهد بود.
سوال مهم اینجاست کدام یک از شما ها می خواهید یک سایت خیلی بزرگ مثل Google راه اندازی کنید؟
سوال مهم دیگر کدام یک از شما می خواهید یک سرویس چت یا مسنجر آنلاین (real time) در حد تلگرام راه اندازی کنید؟
ویرایش توسط ShirazSoft.com : March 1st, 2018 در ساعت 05:33
درود؛
چون پایتون رو در کنار پی اچ پی قرار دادین، پس فریمورک ها وارد جریان میشن! چون پایتون php نیست!
در مجموع، بررسی جالبی در این لینک هست:
https://www.similartech.com/compare/django-vs-laravel
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)