سلام و خسته نباشید
قالبی رو طراحی کردم که میخوام منتشرش کنم
میخوام روش لایسنس بذارم، ممنون میشم راهنمائیم کنید
قالبی رو طراحی کردم که میخوام منتشرش کنم
میخوام روش لایسنس بذارم، ممنون میشم راهنمائیم کنید
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
سلام ,
وقتی ایرانیا میان قالب های تم فارست و کدکنیون رو کرک میکنن بنظرت محصول شما کرک نمیشه ؟
منتشر کن و از کسانی که سواستفاده میکنن شکایت کن .
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
انجمن سئو فروم (Https://seoforum.ir)؛ تالار پرسش و پاسخ سئو و دیجیتال مارکتینگ ایران
شاید سیستم ما به کار شما بیاد :
http://manage.nikrasam.com
با نام کاربری : admin
و رمز عبور : 123456
الکی نه کاربرای خودتو اذیت بکن نه خودتو .
یکی از دوستان ظاهرا با تجربه فرموده اند که api راه اندازی کنید و فایل از طریق سایت شما بازخوانی بشه : خوب این 2 حالت داره : یا فایل واسه هر درخواست همون لحظه دانلود بشه یا فایل دانلود بشه و کش بشه : اگر هر لحظه بخواد دانلود و اجرا بشه که نشدنی هست و اگر هم سایت خیلی کم بازدید باشه با یک اتک خودکار ( توسط خیلی از بات های مزاحم و ... انجام میشه ) سایت به فنا میره اگرم کش بشه که قابل دسترسی هست راحت حتی اگر بازم اینو کد کنید دوباره راه دکریپتش هست و ...
در مجموع تاپیک مزخرفی زدین .
پیشنهاد من به شما اینه در کل قالب رو به یک نفر بفروشین یا رایگان منتشر کنید و از این راه اگر قالبتون خوب و با ارزش باشه شهرت کسب میکنید و کار های بعدیتون رو به یک نفر با قیمت بالاتری بفروشین .
سایت ژاکت سیستم گارد و راست چین apiداره میتونید برای لایسنس دار کردن محصول خودتون استفاده کنید
گارد ژاکت بهتره البته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)