این مباحث کلاسترینگ، کلود یا میرور و حتی همین CDN در سطح بالاش ... مباحث واقعا تخصصی و شاید لبه حوزه هاست و سرور هستند.
من پست های زیادی در خصوصش در همین انجمن گذاشتم قبلا. متاسفانه مدعیان زیادی در کشور داریم که با ظاهر سازی مدعی هستند مثلا کلود ساخته اند (آز قند وشکر ساخته اند جوجه خروس...) رایانش ابری و ...
اما حقیقت این هست که شخصا جز چند مورد آن هم محدود که با همکاری شرکت های خارج از کشور بوده هیچ پروژه واقعی اجرا شده در این حوزه ندیدم. خودم هم سالهاست روش مشغول تحقیق و آزمون و خطا هستم. موضوع واقعا نیازمند دانش فنی و چند جانبه همینطور منابع و بستر مناسب می باشد. هزینه کار هم خیلی بالاتر از چیزی هست که اکثر طالبان این موارد در کشور ما تصور می کنند.
چون همه چیز در کشور ما ارزان به دست میاد (کنترل پانل ها ... سرور .. حتی اینترنت و ...) انتظار قیمت های نسبتا بالا بابت این سرویس هیا خدمات اون رو ندارند اما نگاهی بندازید به سایت های حرفه ای ارائه کنند این خدمات در دنیا متوجه میشوید آنقدر هزینه ها بالاست که دیگه ساعتی یا دقیقه ای فاکتور را محاسبه می کنند برای مشتریان (تا عدد درشت را پنهان کنند اثر روانی منفی نگذارد در صفحات فروش).
این آخرین مطلبی هست که تو همین انجمن در این خصوص شاید ذهنیت بهتری به شما بدهد:
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=191771
در صورتی که نیازمند مشاوره تخصصی و حرفه ای تر (در حدی که من بلد هستم) بودید میتوانید با بنده در ارتباط باشید.