سلام
من همیشه اعتقاد به کار درست دارم و جوابشم گرفتم
و الانم چیزی رو متوجه شدم گفتم به باقی دوستان اطلاع بدم تا مشکلی براشون پیش نیاد
دوستان فروشنده مراقب باشید
و همین حالا شماره ی کارت بانکی خود را از بخش فاکتور ها حذف کنید
یعنی چه طور بگم خیلی از دوستان علاوه بر بخش پرداخت آنلاین یه قسمت هم دارند برای واریز کارت به کارت و شماره ی کارت خود را قرار میدند
حالا مشکل چیه
صبح مطلبی خوندم واقعا تعجب کردم کل دنیا داره از یه ور پیشرفت میکنه ولی ایران ما داره از کلاه برداری پیشرفت میکنه
یه پسر زیر 15 سال قصد خرید یک بازی پی اس 4 رو داشت و یه ترفند زد
یه محصولی هم قیمت بازی رو برای فروش گذاشته بود بعد به خریدار جای شماره حساب خودش شماره حساب سایت فروش بازی آنلاین رو داد و خودشو هم نام همون شماره کارت معرفی کرد و طرف مبلغ رو برای خرید اون جنس به کارت اون بازی فروش میریزه بدون اینکه بدونه و فکر میکنه داره به حساب همون فرد میفرسته که جنس رو خریده
و اون فروشنده میره پیش فروشنده ی بازی و میگه سلام پول اومد حسابتون؟ حالا بازی رو بدید و تموم
ولی جنسی به اون فرد اول که پول ریخته نمیده و سیم کارت اعتباری شکسته و تموم
اون فرد میره از صاحب کارت شکایت میکنه و حساب بانکی فرد مسدود و ... میشه و به همین راحتی یک ***ی بزرگ رخ میده و الان شاکی خریدار و متشاکی بازی فروش بیچارست
البته نمیدونم طرف رو گرفتند یا نه ولی خواستم بگم بهتره همین الان شماره ی کارتهارو حذف کنید
داشتم فکر میکردم منم مشتری داشتم پیام داده و گفته به پشتیبان که امکان واریز آنلاین ندارم شماره کارت میدید تازه میفهمم خیلی وقتا باید مراقب بود