سلام
چند وقتی هست بعضی از سفارشهای ما در وضعیت پرداخت بدون فاکتور سررسید نشون میدن
دوستان به این مشکل تا حالا روبرو شدید ؟
2017-10-16_200605.png
سلام
چند وقتی هست بعضی از سفارشهای ما در وضعیت پرداخت بدون فاکتور سررسید نشون میدن
دوستان به این مشکل تا حالا روبرو شدید ؟
2017-10-16_200605.png
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
تنها یک محصول نیست این چهارتا هم دقیقا از یک محصوله
بدبختی اینه اصلا نمیشه درستش کرد
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
باسلام
برخی مواقع به دلیل خطایی در مرحله پایانی این اتفاق می افتد .
یک خطای سروری
یا یک حطا در ارسال ایمیل های سفارش
یا یک خطا در درگاه پرداخت
می تواند باعث این مورد شود .
بخش فاکتور های کاربر را چک کنید . احتمالا فاکتور برای این سفارش هست ولی روی سفارش نوشته که بدون فاکتور هست این سفارش
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
بله فاکتور هست و پرداخت شده هم هست
منتها الان چطور این مورد رو درستش کنم که برای ماهای بعد سر رسید بشه ؟
هر چی میگردم اصلا نمیشه درست کرد
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
نیاز نیست . سررسید میشه و ارتباطی هم به این مورد ندارد . اگر فاکتور را مشتری پرداخت کرده است . سفارشش را تایید کنید .
از ماه بعد هم فاکتورش صادر میشه و مشکلی ندارد .
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
این مشکل برای من هم ایجاد شده که محصول برای مشتریم سررسید نمیشه و خودم سر ماه دستی فاکتور میزنم براش.
XZN Hosting
هارد سرورتون رو چک بکنید که خالی باشه .
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)