سلام
در تاریخ 2017/8/29 طبق آفر اعلام شده در انجمن وب هاستینگ اقدام به خرید سرور مجازی از کلاه برداری با نام parsvps.co زمانی مدیر پارس وی پی کردم که لینک تایپیک این فروش در زیر درج شده است:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...=1#post1682645
چون عجله داشتم برای انتقال بک اپ 10 گیگی یکی از سایت ها مشتریان بدون تحقیق و تنها به دلیل تحویل آنی پرداخت انجام شد و چون بک اپ 10 گیگ بود و کیفیت سرور به دلیل اورسل (میزبانی بیش از حد کاربر) پائین بود و سرور در ایران قرار داشت دانلود بک اپ 2 روز نیم طول کشید وقتی روز دوم به سرور مجازی مراجعه کردم دیدم سرور ریموت نمی شود با پیگیری های انجام شده در تلگرام زمانی مدیر پارس وی پی اس فهمیدم که زمانی هزینه سرور ها را نتونستن پرداخت کنند و چون سرور ها سه سرور در یک تاریخ خریداری شده بود از سمت دیتاسنتر مسدود شده بودند که البته دیتاسنتر وقت کافی برای انتقال اطلاعات به این کلاه بردار داده بود که ایشون اقدام نکرده بودند.
بعد از اینکه همه کاربران متوجه این قطعی شدن اقدام به ارسال ایمیل کردن که اطلاعات سرور مجازی خود را تیکت نمایید تا سرور مجازی جدید تحویل شما شود:
ولی کدام تیکت کدام ایمیل فقط دو خط متن نوشته شده بود:
برای بار دوم رفتم به تلگرام زمانی کلاهبردار که ببینم تکلیف بک اپ ما چی میشه اما غافل از اینکه تلگرام خودشونم حذف کرده بودند:
به تاریخ امروز دقیقا 4 روز سرور ها از دسترس خارج شدند و زمانی مدیر پارس وی پی غیبشون زده ولی در فروم یواشکی نظاره گر اعمال کثیف خود هستند غافل از اینکه پاسخی به کاربران شاکی دهند:
بحث همینجا ختم نمی شود و مدیران انجمن با توجه به اینکه تاپیک کلاه برداری ایشان را نظاره گر هستن و بنده خودم مدارکی که در اینجا پیوست شده خدمتشان ارسال کردم حتی اقدام به مسدود سازی یوزر کاربری این کلاهبردار نکردند و غافل از اینکه حتی یک پیام از سمت مدیران که از کاربر درخواست شود تا پاسخگو باشد!
این انجمن کم کم برای پروش آدم های کلاه بردار آماده می شود چون نطارتی وجود ندارد و نخواهد داشت، مدیران زمانی پیگیر هستند تا یک تشکر از خدمات یک سرویس دهنده شود پست بنده را چند صد بار حذف کرده اند و دلیل حذف تشکر از فروشنده در تاپیک فروش بوده، ولی شکایت در تاپیک فروش parsvps چند روز است مورد توجه قرار نمی گیرد و این کم لطفی مدیران انجمن و تبعیض بین کاربران و فروشندگان می باشد.
*نام این شخص کلاهبردار مجید زمانی مدیر پارس وی پی اس می باشد.
* شما با یک سرچ در گوگل با عنوان کلاهبرداری مجید زمانی مدیر پارس وی پی اس به نتایج جالبی می رسید.
آقای رامین مدیر انجمن آقای وحید مدیر انجمن اگر وقت داشتین و فرصت کردین یک نیم نگاهی به تاپیک این کلاهبردار بیندازید.
درخواست من فقط و فقط مسدود کردن یوزر کاربری ایشان است، چون در این انجمن بعد از این مشکلات رفت و آمد دارند و باید این رفت و امد قطع شود و اگر این کار انجام نشود شما به کاربران تبعیض قائل می شوید و این درست نیست.
نمونه شکایت کاربران در همین مورد:
با سپاس