سلام
یک سرور دارم با سیستم عامل CloudLinux و میخواهم لایت اسپید نصب کنم،
آیا لایت اسپید با CloudLinux سازگاری دارد؟
سلام
یک سرور دارم با سیستم عامل CloudLinux و میخواهم لایت اسپید نصب کنم،
آیا لایت اسپید با CloudLinux سازگاری دارد؟
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
چرا جفنگ می نویسید و مردم رو گمراه می کنید ؟؟؟
بله لایت اسپید هم با کلاد لینوکس کاملا سازگار می باشد به شرطی که درست تنظیم شود !
در ضمن شما وقتی میگین سازگاری با کلاد لینوکس شامل php-selector که جز سرویس های رسمی کلادلینوکس می باشد هم می شود ...
قابل توجه استارتر عزیز : 99 درصد افرادی که توی این انجمن هستن سرور خودشون رو برای کانفیگ به افراد دیگری میدند تا با پرداخت هزینه براشون انجام بدن و هیچگونه دانش فنی ای ندارند در نتیجه به گفته های همشون توجه نکنید .
https://docs.cloudlinux.com/index.html
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
طی مهارتی که بنده بدست اوردم حالا شاید کم باشه شایدم بدردتون بخوره
لایت اسپیئ به علت اینکه کانفیگ جدا برای بخش های php هاش داره و همچنین کلود لینوکس php selector داره با نصبشون هیچ مشکلی نمیاد گاهی اوقات با تغییر ورژن php از cloudlinux سایت از کار میوفته گاهی اوقات با تغییر نسخه php از سیپنل یا لایت اسپید از کار میوفته ولی اگر کانفیگ طوری بشه که
بهینه باشه و با تغییر هردو نسخه مشکلی پیش نیاد اون زمان میشه گفت باهم سازگاری عالی دارند
در هر صورت با نصب کردن لایت اسپید مشکلی ایجاد نمیکنه روی هاست قطعا میتونید از امکانات لایت اسپید استفاده کنید یا اگر میبینید فانکشنی روی هاست فعال نیست و میخواید فعال کنید از php selector اقدام میکنید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)