بنده ضمن تشکراز مدیرکل این سایت به دلیل امکانات رایگان ومحتوایی که با ایجاد این انجمن برای همکاران گردآوری نموده
ولی انتقادی نیز دارم البته به مدیر یا راهبر این بخش....
که چرا موضوعی که باعث روشنگری عده ای از کاربران بخصوص کاربران مبتدی است و روند طبیعی خود را طی می کند بی دلیل می بندید؟ موضوعی که هیچگونه پست انحرافی ندارد
منظورم دقیقا این پست است
پشتیبانی ضعیف آبتین وب
که راهبر این بخش آن را بسته است وجای شک دارد.... چرا؟
کاریر ایجاد کننده پست به درستی به موضوع پشتیبانی ضعیف آبتین وب که بنده پشتیبانی افتضاح عنوان میکنم اشاره کرده .....و بنده به عنوان کسی که از آبتین وب تا سال گذشته سرویس داشتم صدق ادعای این کاربر را تائیید می کنم
بنده خیلی بدتر از این کاربر که نمایندگی داشت از آبتین وب ضربه خوردم و خانه خراب شدم ....
به غیر از این اخذ سویس ....بنده نیز انجمنی مثل انجمن شما دارم با تعدادی کاربر و متاسفانه به دلیل قراردادن لینک تبلیغ آبتین وب در کپی رایت انجمن و هلدر انجمن بسیاری از کاربران تشویق به اخذ سرویس از آبتین وب شدند که پس از تنزل کیفیت سرویسها وعدم پاسخگویی پشتیبانی آبتین وب از حدود سال گذشته .... روزی 10 پست بد و بیرا تو انجمن ایجاد میشه .. واکثر این پستها ازطرف یوزرهای هاست اشتراکی آبتین وب هست ...با این ادعا که شنما باعث ترقیب ما برای گرفتن سرویس از آبتین وب شده اید...ادعای که هیچ ربطی به ما نداشت ...ما فقط لینک تبلغ گذاشتیم
الته بنده تو انجمن خودم هم گفتم از ماست که برماست ....ما فقط با رویت اندکی قیمت کمترهمه چشم وگوشمون بسته میشه وتو دام شیادانی مانند آبتین وب می افتیم
اگه خواستید به صورت جامعه از بی کیفیتی سرویسها ی آبتین وب و افتضاح پشتیانی که فقط از12شب تا8صبح به برخی از تیکیتها اونم به صورت رندومی پاسخ می دادند در ادامه همین پست البته اگه بسته نشود مثل پست مورد اشاره براتون می گم ...