نوشته اصلی توسط
AtrafNet
به نظر منم بدتر شده.جوریه به نظرم که انگار مثلاً طراح قالب جو زده طراحی های مدرن بوده اما نتونسته اون جور که باید طراحی مدرن خوبی ارائه بده.این طراحی همش سفیده و باعث خستگی چشم میشه حداقل می تونستن به جای رنگی به این روشنی از رنگی نسبتاً تیره متمایل به سفید استفاده کنن.
درباره فایل منیجر هم من خودم تا قبل از این قالب Ajax نبودن دایرکت ادمین رو در برابر سی پنل یه مزیت می دونستم چون با اینترنت های داغون 256 کیلوبیت و 512 کیلوبیت که مثلاً مخابرات ارائه میده رسماً استفاده از خدمات سایت های بر پایه Ajax فقط عذابه خصوصاً که دایرکت ادمین حداقل نتونسته مثل سی پنل در مراحلی مثل آپلود فایل یه Progress Bar نشون بده که افراد با سرعت خیلی کم حداقل بدونن داره کاری انجام میشه (با توجه به اینکه در ارتباط Ajax لودینگ مرورگر نشون داده نمیشه).
نمی دونم فقط تو دمو اینطوریه یا کلاً اینطوریه ولی اینکه ساختار پوشه ای قبلی یعنی /home/username/domains/mydomain.ir/public_html رو کلاً تبدیل کردن به /root خیلی بده چون برای خود من پیش میامد که بار ها دوست داشتم فایل php رو خارج از دایرکتوری اصلی سایت قرار بدم و با php فراخوانیش کنم اما اگه اینطوری باشه سخت میشه.
درباره کلیپ برد هم دوستمون راست میگه حداقل موقعی که با لودینگ مرورگر بود یکم قابل توجیح بود ولی الان مثلاً من روی یه دکمه کلیک میکنم حتی با اینترنت 2 مگابیت آسیاتک هم باید 3 - 4 ثانیه صبر کنم.درسته زمان زیادی نیست ولی وقتی هیچ نوار پیشرفتی چیزی نیست که متوجه بشم داره کار پیش میره یه ذره آزار دهنده است.