نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: اسپم شدن ایمیل ها در جیمیل و اوتلوک

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

Exclamation اسپم شدن ایمیل ها در جیمیل و اوتلوک

سلام!
    من یه vps خریدم و با کمک virtualmin و سوال جوابای stackoverflow کانفیگش کردم، postfix الان با رمزنگاری tls و کلید lets encrypt ایمیل میفرسته! رو یاهو و آیکلود تست کردم درست بودن! mail-tester هم تست گرفتم ۱۰ از ۱۰ شد! یادآوری کنم که spf , dkim, dmarc هم کانفیگ شدن و تایید شدن! حالا به جیمیل میل میزنم، میره تو اسپم. هدر میل رو که چک کردم گفت هر ۳تا رو پس کرده پس نباید مشکلی باشه! بعد یه علامت تعجب هم جای آواتار نشون میده، سرور چشه؟؟ حالا اگه یبار از اون اکانت جیمیله به این اکانت سرور خودم جواب بدم، مشکل حل میشه ها! ولی اگه به یه اکانت جیمیل دیگه بخوام پیام بدم یا با یه اکانت دیگه رو سرور خودم بخوام پیام بدم، باز میره تو اسپم! جدی سرور چشه؟ rDNS هم درسته (با mx همخونی داره!) حالا یکی از دوستان بدون dkim ایمیل زده، رفته تو اینباکس :|

دامنه هم vahedinia.me هستش!

عضو جدید lastwall آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    64
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : اسپم شدن ایمیل ها در جیمیل و اوتلوک

عرض ادب
    جیمیل داستانش با ایمیلای دیگه کاملا متفاوته...
    توی جیمیل ایمیل سرور شما باید اعتبار داشته باشه . ینی باید reputation فرستنده ایمیل بالا باشه تا اینباکس بشه..
    الان ایمیل سرور شما خوب کانفیگ شده و ای پی تون هم خوبه...
    از همین سرور برای ایمیل استفاده کنید چند وقت فقط متن html رو اصلاح کنید و متن رو کاملا استاندارد بفرستید .
    یعنی مثلا لینک unsubscribe و ... داشته باشید .و به کاربرانتون اعلام کنید که پوشه اسپم رو چک کنن...
    بعد از چند وقت این مشکلتون رفع میشه..
    البته راه های دیگه ای هم که بشه باز جیمیل رو دور زد و خیلی سریع تر اینباکس بشین

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

استفاده من از ایمیل شخصیه! میخواستم با اسم خودم ایمیل بزنم صرفا ) این reputation رو از کجا گیر بیارم؟؟ تو outlook هم همین داستان رو دارم!
    ویرایش توسط mrnull : January 11th, 2017 در ساعت 10:43 دلیل: عوض کردن ایموجی :|

تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    64
    تشکر شده در
    57 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mrnull نمایش پست ها
    استفاده من از ایمیل شخصیه! میخواستم با اسم خودم ایمیل بزنم صرفا این reputation رو از کجا گیر بیارم؟؟ تو outlook هم همین داستان رو دارم!
    خوب اگر میخواید استفاده شخصی کنید از سرویس های رایگان مثه mailchimp استفاده کنید . میتونید با اسم و دامین خودتون هم ایمیل بفرستین
    reputation یجورایی با گذشت زمان و ارسال نکردن اسپم و ارسال کردن درست ایمیل درست میشه....

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lastwall نمایش پست ها
    خوب اگر میخواید استفاده شخصی کنید از سرویس های رایگان مثه mailchimp استفاده کنید . میتونید با اسم و دامین خودتون هم ایمیل بفرستین
    reputation یجورایی با گذشت زمان و ارسال نکردن اسپم و ارسال کردن درست ایمیل درست میشه....
    منظورتون از ارسال درست ایمیل چیه؟؟

بعدش گفتین راه های سریعتری هم هست، اونا چین؟؟ خودم تمایلی به mailchimp اینا ندارم میخوام هم یاد بگیرم هم رو سرور خودم باشه میل‌هام! یادم رفت بپرسم: reputation رو از کجا پیداش کنم؟؟ اصن عددی چیزیه؟ کجا میشه چکش کرد؟
    ویرایش توسط mrnull : January 11th, 2017 در ساعت 12:26

تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    64
    تشکر شده در
    57 پست

منظورم از ارسال درست اینه که اولا متن و محتوای ایمیل کاملا استاندارد باشه تا اعتماد گوگل رو جذب کنه میتونید از سرویس های ترنزاکشن میلینگ استفاده کنید که اونا reputation کافی دارن . بعد میتونید یه smtp سرور کانفیگ کنید ریلی رو روی اون سرور ها تنظیم کنید . که البته محدودیت دارن توی تعداد ارسال ایمیلنه عدد خاصی نداره این reputation تا جایی که میدونم....تجربه کردم....بعد از یه مدت پیاما اینباکس شدهدلیل اینکه از سرویسی مثل mailchimp استفاده نمیکنید چیه؟!
    ویرایش توسط lastwall : January 11th, 2017 در ساعت 17:21

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط lastwall نمایش پست ها
    منظورم از ارسال درست اینه که اولا متن و محتوای ایمیل کاملا استاندارد باشه تا اعتماد گوگل رو جذب کنه

میتونید از سرویس های ترنزاکشن میلینگ استفاده کنید که اونا reputation کافی دارن . بعد میتونید یه smtp سرور کانفیگ کنید ریلی رو روی اون سرور ها تنظیم کنید . که البته محدودیت دارن توی تعداد ارسال ایمیل
    نه عدد خاصی نداره این reputation تا جایی که میدونم....تجربه کردم....بعد از یه مدت پیاما اینباکس شده
    دلیل اینکه از سرویسی مثل mailchimp استفاده نمیکنید چیه؟!
    خب محتوای استاندارد مثلا چیه؟؟ بعدش بیشتر هدف اینه که یاد بگیرم تا تهش به کار برسم! مثلا چقد طول میکشه که اعتبار کافی پیدا کنم؟؟ این تاثیر داره که یه ایمیل noreple-dmarc-support@google.com از میل سرور ریجکت میشه‌(اینم نمیدونم چرا‌:|)

تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    64
    تشکر شده در
    57 پست

عرض ادب
    تلگرام یا اسکایپ پی ام بدین صحبت کنیم یه بررسی کنم خدمتتون ببینم چه میشه کرد با سرورتون ای دی تلگرام رو پی ام میکنم
    بیش از این این تاپیک رو ادامه ندیم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)