سلام.
فکر می کنم یک بار در همین انجمن عکس های دیتاسنتر FDC منتشر شده بود ولی در مورد BurstNET چیزی ندیدم.
خودتون ببینید:
BurstNET Datacenter
FDC Datacenter - Chicago
هدف/منظور تاپیک: هیچ ارزونی بی علت نیست
با تشکر.
سلام.
فکر می کنم یک بار در همین انجمن عکس های دیتاسنتر FDC منتشر شده بود ولی در مورد BurstNET چیزی ندیدم.
خودتون ببینید:
BurstNET Datacenter
FDC Datacenter - Chicago
هدف/منظور تاپیک: هیچ ارزونی بی علت نیست
با تشکر.
ARIA حان Burst رو که یه خیابون اونور تر رفتیو اینجا دفترشون هستش و نه خود Dc > آدرس دقیق اینجا
در مورد FDC هم این رو میتونم بگم که تو افغانستان هم این شکلی نمیکنن. من که باورم نمیشه![]()
ویرایش توسط iNicz.Com : December 10th, 2010 در ساعت 15:13
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
من که چیزی تو عکسهای برست ندیدم، فکر نکم ساختمون اصلیشون باشه وگرنه که..
عکس iweb به روش aria
iweb عجب جایی هستش![]()
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
من ميرم نمايندگي fdc رو مي گيرم آقا
خدايي چيش بده؟ كدوم ديتاسنتر با كارتون سرور جمع مي كنه؟![]()
سلام .
باروتون نمی شه من تابستون 89 - تیر ماه یه سرور از FDC گرفتم ! بعد در روز بین 20 تا 24 ساعت دان بودخلاصه بعد یکی از دوستان اومد گفت eee چند تا عکس از دیتا سنتری که ازش سرور داری دارم گفتم بده ببینم یه هو دیدم ایبنجا کجاس ؟
دیتا سنتره ؟ یا زباله دونی کیس ؟
یکی از عکس ها هم اتفاقا کیس ( سرور ) ما که خریده بودیم بود ( از روی برگه هایی که پشت کیس ها می زدن معلوم بود ( آی پی ما بود ) ... واقعا سرور دست چهارم بود که همه چیزش رو هوا بود ! هارد هاش کنارش ولو بودن ! از اون روز به بعد فهمیدم چقدر این دیتا سنتر خوبیه که با این وضع سرور هاش و شلخته گی مدیراش باز هم سرور هاش روز چند ساعت بالا می یان و 20 ساعته دان می شن !
خلاصه به اینها نمی گن دیتا سنتر !
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
سلام .
باروتون نمی شه من تابستون 89 - تیر ماه یه سرور از FDC گرفتم ! بعد در روز بین 20 تا 24 ساعت دان بودخلاصه بعد یکی از دوستان اومد گفت eee چند تا عکس از دیتا سنتری که ازش سرور داری دارم گفتم بده ببینم یه هو دیدم ایبنجا کجاس ؟
دیتا سنتره ؟ یا زباله دونی کیس ؟
یکی از عکس ها هم اتفاقا کیس ( سرور ) ما که خریده بودیم بود ( از روی برگه هایی که پشت کیس ها می زدن معلوم بود ( آی پی ما بود ) ... واقعا سرور دست چهارم بود که همه چیزش رو هوا بود ! هارد هاش کنارش ولو بودن ! از اون روز به بعد فهمیدم چقدر این دیتا سنتر خوبیه که با این وضع سرور هاش و شلخته گی مدیراش باز هم سرور هاش روز چند ساعت بالا می یان و 20 ساعته دان می شن !
خلاصه به اینها نمی گن دیتا سنتر !
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
!
[QUOTE=Reza.exe;174809]![/QUOTE
بله ؟ :|
ممکنه بخش های کولو باشن
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
یک سوال ،
این عکس ها رو دیدم و خیلی ها گفتند که ماله FDC هست ، اما سوال اینجا هست که دیتاسنتر FDC چه طوری اجازه میده که از سرور هاش عکس گرفت ؟؟؟
مگه میشه هرکسی سرش رو پایین بندازه و بره توی اتاق های نگه داری ؟
این عکس رو چه طوری میشه Verify کرد؟
تنها یک Ticket مدرک جالبی نیست !
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)