سلام
دوستان کسی ماژوال پرداخت آنلاین بانک پارسیان برای whmcs داره؟
سلام
دوستان کسی ماژوال پرداخت آنلاین بانک پارسیان برای whmcs داره؟
در خدمیتم اما نه رایگان.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
قیمت؟
17.000 تومان
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
کسایی که توانای شو دارن ماژول رو بزارند .
من دوست دارم تو کار خیر کمک کنم و برای همه رایگان تو این سایت بزارم تا دست افراد فرصت طلب مانند سایت پرشین whmcs دات کام و دیگر سایتها
فرصت طلب رو کوتاه کنم
بخدا جای دوری نمیره . یکی 70 تومن میفروشه یکی 50 تومن و یکی هم 10 تومن
چرا قیمت ها تعادل نداره. ماژول ساده ثبت فیش 70 تومن و ماژول پیشرفته پزداخت آنلاین زرین پال رایگان و پرداخت پارسیان 10 تومن
خلاصه دوستایی که ماژول ارزون پیدا کردن و میخوان به طور شریکی بخریم و در سایت بزاریم پیام بدن
دوستمون IranianServer
ماژول رو خودشون نوشتن به هر قیمتی دوست دارن میدن
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
درضمن ماژول های whmcs.ir به صورت لایسنس دار هستش و بدون لایسنس کار نمیکنه
دوست عزیز خود بانک پارسیان در صورت درخواست ماژول رو به شما میده رایگان ! من خودم از بانک پارسیان سوال کردم آقای ابوطالب گفت رایگان میدیم در صورت درخواست
Coming soon
عزیز من چرا به آقای سوری تهمت میزنی؟؟؟؟؟
ایشون به درخواست یکی از دوستان بنده ماژول پارسیان رو نوشتن پس تهمت نزن و سریع هر چی به ذهنت میرسه به زبون نیار!!!
در ضمن عمرا ماژولی به خوبی ماژول فراسو سامانه پاسارگاد پیدا کنی
اون ها دارن نون تجربه و وقتی رو که گذاشتن میخورن و پشتیبانی لایف تایم برای همه ماژول هاشون میدن
شما که نمی دونی whmcs چه مشکلاتی با soap داره و این چه کانفیلت هایی رو به وجود میاره لطفا نظر نده!
شما رو مجبور نکردن که از اقای سوری یا فراسو سامانه پاسارگاد خرید کنی ولی شما چطور به خودت اجازه میدی که اعتبار این دو شرکت رو زیر سوال ببری؟؟!!اون هم بدون هیچ مدرکی
از مدیران خواهش کنم با این اقا که بدون مدرک حرف میزنن برخورد لازم رو انجام بدن و نگذازید هر کی تا بیاد تو انجمن برای خودش دور برداره و هر چی به ذهنش می گذره به دهن جاری کنه
من حاضرم تمام مدارکم رو برای این که نشون بدم آقای سوری این ماژول رو خودشون طراحی کردن ارائه بدم ولی این آقا عمرا یک نیم خط هم مدرک داشته بشه!!!
ویرایش توسط 1id : February 4th, 2011 در ساعت 06:37
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)