خیلی عالی ، ممنون از راهنمایی خوبتون
خواهش میکنم 
خوب ما می خوایم ارائه سرورهای مجازیمون رو به اینصورت پیاده کنیم که کاربر با ورود به بخش کاربری با مشخص کردن مقدار رم و هارد سرور خودش رو همونجا بسازه و کلا کل عملکرد ارائه سرور مجازی بصورت اتوماتیک انجام بشه اعم از تحویل سرور و امور مالی مربوطه ...
ببینید شما مساله رو خیلی ساده گرفتید ... اولا این کار رو به صورت اتوماتیک نمیتونید انجام بدید ..... وباید یک شخص درگیر موضوع بشه .
شما باید بر اساس سرویسی که میخواید ارایه کنید توپولوژی جدایی ببندید و اون رو طراحی کنید .
مثلا شما می خواید چه سرویسی رو ارایه کنید ؟
Share Hosting - Virtual Private Server - Dedicated
که هر کدوم دو مرتبه جدا میشه به لینوکسی و ویندوزی که ممکنه Application ی که میخواید باهاش Cloud رو راه اندازی کنید تغییر کنه .
حالا ما از پایه چکار باید بکنیم دنبال چه سروری یا چه مجازی سازی باشیم
سوالتون رو دقیق تر بپرسید یا بهتره بگم تخصصی تر بپرسید تا کمکتون کنم
رفیق اگر ساده و راحت بود الان قسمت فروش همش شده بود افر فروش سرورهای کلود که میبیند نیست شکر خدا و هنوز یه کلاسی داره این قضیه که بلانسبت جمع
بعضیها هنوز بهش گند نزدن مثل بقیه چیزها
شاید کانفیگ یه کلود زیاد کاری نداشته باشه و ممکنه با 40 یا 50 ساعت کاری حل بشه ولی دست کم شما نیاز به یک هفته برای طراحی اون کلود دارید .
اگه پست بالای منو خونده باشید گفته بودم :
کد:
ولی با توجه به اینکه این محاسبات هزینه بسیار بالایی میبره و در حال حاضر کاملا تخصصی هست کسی سراغشون نمیره ...
که با توجه از شناختی که من از ایرانی ها دارم کمترین هزینه رو مد نظر میگیرند تا بهترین سرویس رو ......