سلام خدمت دوستان
سوالی داشتم در مورد سایت resello.com ، یه دامین در این سایت ثبت کردم و از وقتی دی ان اس جایی که هاست خریدم زدم که یک هفته شده تا الان دس ان اس هاش ثبت نشده و هنوز ارور میده چی کار باید بکنم لطفا کمکم کنید
سلام خدمت دوستان
سوالی داشتم در مورد سایت resello.com ، یه دامین در این سایت ثبت کردم و از وقتی دی ان اس جایی که هاست خریدم زدم که یک هفته شده تا الان دس ان اس هاش ثبت نشده و هنوز ارور میده چی کار باید بکنم لطفا کمکم کنید
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
ویرایش توسط mr sasan : October 23rd, 2016 در ساعت 23:10
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
- فقط زمان وارد کردن دی ان اس برای اولین بار ورفای کردن ، تغییر دی ان اس بوسیله ی ایمیل صاحت دامنه نیاز هست ؟ یا هر زمان دی ان اس دامنه را بخواهم عوض کنم و دی ان اس جدیدی وارد کنم باید ورفای کنم ؟ ( منظورم هر با تغییر دی ان اس هست)
- یا وقتی فردی دامنه ای ثبت کرده و میخرد باید خرید دامنه و ورفای کردن خرید دامنه خودش را همان ابتدا وقتی دامنه اش را ثبت کرد و خرید از طریق ایمیل ورفای کند (مثل زمانی که دی ان اس میخوایم تغییر بدیم ورفای برای تغییر دی ان اس لازمه) ؟؟؟
ممنون چون مبتدی هستم لطفا توضیح کامل و زیاد بدید که متوجه بشم .ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)