سلام، من براي اسكريپت سايتم دنبال يه ديتا سنترم به جز ليزوب، رد استيشن، iweb ، هتزنر و ovh, غير اينا ديگه ديتا سنتر معتبري هست كه سروراشم نو باشه و محدوديت تو سرويس ميل سرور نداشته باشه و كمتر حساس باشه به ابيوز؟
سلام، من براي اسكريپت سايتم دنبال يه ديتا سنترم به جز ليزوب، رد استيشن، iweb ، هتزنر و ovh, غير اينا ديگه ديتا سنتر معتبري هست كه سروراشم نو باشه و محدوديت تو سرويس ميل سرور نداشته باشه و كمتر حساس باشه به ابيوز؟
اکثر دیتا سنترهای معتبر رو ذکر کردید ضمن اینکه دیتا سنتر معتبر قطعا به ارسال ایمیل اسپم حساسه....یه نکته نیم نگاهی هم به داخلی ها داشته باشیم...همایت از سرویس ملی
ویرایش توسط vahid13713 : September 7th, 2016 در ساعت 08:10
به نظرم با همکاران ایرانی که مثلا در "icecolo انگلستان و ..." سرور هاشون به صورت کولوکیشن قرار دادن هم در تماس باشید ... معمولا سرورهای نو تهیه میکنند و محدودیت هایی کمتری دارند ...
سلام
اکاتل هلند پیشنهاد می کنیم
همچنین در بخش درخواست سرور می توانید اقدام به خریداری کنید
تا ما و سایر همکاران آفر مناسب تقدیم کنیم
باتشکر
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
سلام
http://ecatel.net/
ما هم نماینده این دیتاسنتر هستیم
فقط در بخش فروش تاپیک درخواست بدین تا بتونیم ما و همکاران آفر بدهیم
اینجا آفر = بن شدن
پیروز باشید
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
دیتاسنتر های هلند پیشنهاد میشه
بزودی بازگشت آریایی
wWw.Ariaie.IR
سلام
به نظر من اگه پینگ زیاد براتون مهم نیست ColoCrossing آمریکا یکی از بهترین دیتاسنتر ها هستش.
من که از هر کدوم از بچه های این انجمن سرورمجازی از این دیتاسنتر داشتم خدایی راضی بودم گذشته از بدون مشکل کپی رایت بودنش سرعت و کیفیت خوب هم داره.
Ecatel كلا ابيوز واسش تعريف نشده
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
عرض ادب و احترام
دوست گرامی بر چه پایه و اساسی میفرمایید برای دیتاسنتر ایکاتل ابیوز تعریف نشده است؟ ابتدا باید خدمت شما عرض کنم که ایکاتل دیتاسنتر نیست و فقط جزو فروشندههای سرور غیر معتبر میباشد که بر خلاف عقیده شما بارها و بارها سرورهای ما را به دلیل ابیوز حمله و فعالیت مخرب و نت اسکن ساسپند کرده است و حتی پیش آمده که دیگر سرور را هم باز نکرده اند که البته در یک مورد اصلا به مدت 2 ماه هیچ وی پی اس روی سرور نبوده است(3 سرور فقط جهت تست این شرکت خریداری شده بود).ضمن اینکه ابیوزها در ایکاتل به ایمیل کاربر ارسال نمیشوند و خود کاربر باید 24 ساعته پنل را چک کند که در صورتی که ابیوز توی پنل نات کنند و شما نبینید=ساسپند شدن سرور.گارانتی پاسخگویی به تیکت در ایکاتل بین حدودا 4-5 ساعت است و گاها 24 ساعت بعد هم پاسخ میدهند.فقط جهت شفاف سازی خدمت استارتر تاپیک عرض کردم چون دنبال سرویس دهنده معتبر هستند و 100% بیزنس ایشون براشون حائز اهمیت است.
ارادتمند
علیرضا فقیه
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)