سلام هاست دانلود با رید سخت افزاری هارد میخوام با تضمین ماندگاری اطلاعات و از دست نرفتن آنها !
آفر لطفا ! مشخصات سرور اصلی رو هم بفرمایید
فضا 50 الی 200 گیگ / قیمت مناسب !!
سلام هاست دانلود با رید سخت افزاری هارد میخوام با تضمین ماندگاری اطلاعات و از دست نرفتن آنها !
آفر لطفا ! مشخصات سرور اصلی رو هم بفرمایید
فضا 50 الی 200 گیگ / قیمت مناسب !!
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
ببخشید فقط میخواستم بگم که هر چقدرم سروری بگیرین و طرف تضمین بده که به هیچ وجه اطلاعاتت نمیره این نشدنیه من خودم یه بار همینکارو کردم و بقول خود طرف raid 10 بود و میگفت اگه هاردتم بسوزه بازم اطلاعاتت هستش! ما هم اعتماد کردیم و بعد از شیش ماه دیدم سرور خاموش شده! اومدم میگم چی شده گفت هارد سوخته گفتم اطلاعاتم گفت پر! دیگه از اون موقع همیشه در کنار سرور اصلی یه سرور دیگه با همون میزان حجم دارم و هفته ای سه بار بکاپ میگیرم ، شما هم همینکارو پیشنهاد میکنم البته اگر میخوای زحماتت بعد چند ماه به باد نره!
Telegram: @Sibche2013
اره عزیز ۶ ماه زحمتم به باد رفت که مجبور شدم بشینم یک ماه دوباره از نو فایلا رو آپ کنم که البته هنوزم که سه سال میگذره بعضی فایلاشو آپ نکردم هنوز
تا زمانی که بخوای بگی زمین گرد نیست خب همونطور میشه و زمین رو صاف میبینی [emoji16] والا من که توی این سه سال خداروشکر نه دیگه سرور اصلیم مشکلی براش پیش اومده نه بکاپ البته سرور اختصاصیه مال خودمه و بکاپ مال یکی دیگست ولی ۹۹ درصد هیچ وقت دو تا با هم مشکلی براش پیش نمیاد وقتی از دو سرور مختلف باشن ،
ضمنا شانس وجود نداره ! خودمونیم که این اتفاقا رو بوجود میاریم و اسمشو میزاریم شانس! پس هیچکس بد شانس نمیشه!
Telegram: @Sibche2013
معمولا این اتفاق نمیوفته دوست عزیز.
اما پیشنهاد می کنم هر هاست دانلودی از جای معتبر بگیرید در کنارش هم یک فضای بکاپ مثل Storage Box هتزنر تهیه کنید که هزینه پایینی دارد.
بصورت incremental با ابزارهایی مثل rsnapshot بکاپ ها را بصورت خودکار منتقل کنید.
اینطوری خطر از دست رفتن اطلاعات بسیار کمتر می شود.
در ضمن سرویسایی مثل Storage box های دیتاسنتر هتزنر، روی بستر Share Storage (فضای ذخیره سازی تحت شبکه) نگهداری میشه و تقریبا احتمال از دست رفتن اطلاعات (به غیر از موارد فورس ماژور) نزدیک به صفر هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)