سلام خدمت همه دوستان
یک نکته هم بنده اضافه کنم:
تو این تاپیک دو نفر از دوستان که لینک خودشون رو برای بک لینک قرار دادن متن رو کمرنگ کردن تا همرنگ پس زمینه بشه
اگه برای بک لینک گرفتن اقدام میکنید هرگز لینک رو تغییری ندین که کاربر نتونه ببینه و همچنین موارد خطرناکی مثل موارد زیر رو انجام ندین:
- کمرنگ کردن متن و همرنگی ان با پس زمینه
- همرنگ کردن پس زمینه با متن
- ریز کردن متن بطوری که خواندنش سخت بشه
- حذف متن پس از لود بوسیله اسکریپت که فقط موتور های جستجو که اسکریپت اجرا نمیکنند بتونند ببینند
- کپی کردن متن با لینک ها و محتوای مشابه در سایتهای مختلف ( همینطور که میبینید اگه بخشی (مثلا یک جمله)از متن پست اول رو سرچ کنید تو سایتهای مختلف با همین لینکها کپی شده )
- ->>> و کلیه تکنیکهای مشابه
اگه فکر میکنید که چون من چهار پنج تا تکنیک گفتم همش همینه سخت در اشتباهین کسانی که الگوریتم موتور جستجو رو مینویسند بر خلاف منه کم تجربه(که فقط دسترسی کاربر معمولی به دیتابیس موتور جستجو دارم) دسترسی به میلیونها صفحه با قابلیت جستجو های پیشرفته دارن
همین متنی رو که الان تو این صفحه داریم حتی یک جمله هم کپی نشده و حاصل تجربه سالیان اینجانبه(شک داری جمله به جمله انتخاب کن و بگرد)
پس وقتی قراره اسپم مشخص کنند هم روی این حجم سایت تست میکنند و بعد اعلام میکنند که شما که میای ده تا مقاله برای موتور جستجو با ریز ترین فونت ممکن مینویسی
بله خود شما :
---صبر کن موقع رتبه بندی بشه هستیم خدمتتون....!!!
و به همین خاطره که بدلیل نبود دانش روز و کمبود مطالعه سایتهایی به لیست اسپم و لیست سیاه اضافه میشوند
نکته اموزشی نهایی جایزه کسانی که تا اینجا مطالعه کردند و با ما بودند:
یکی از مهمترین راه های موفقیت عدم نوشتن و بهینه سازی برای موتور جستجو و نوشتن متن برای کاربر است(این قانون سالهاست عوض نشده)(بسیاری قانون های دیگر برای دستیابی به این قانون نوشته شد)