سلام
آقا رامین شما که انقدر اطلاعاتتون درباره ویندوز 10 بالاست من یه سوال دارم.
ویندوز 10 سیستم پیشنهادیش که بتونه با سرعت خیلی خیلی بالاتر نسبت به ویندوز 7 و xp باشه حداقل چیه؟
منظورم اونی که تو سایت مایکروسافت نوشته نیست چون اون که الکی و دروغه چون سیستم من که چند برابر اونه تو ویندوز 10 خیلی خیلی کند بالا میاد.
ببینید من الان 2 تا ویندوز روی کامپیوتر (سر همین مسئله ویندوز 10) نصبه.
چون به گیم حرفه ای خیلی علاقه دارم مجبورم ویندوز 7 رو برای بازی های معمولی رو به قدیم استفاده کنم (که اکثر بازی هام تو ویندوز 7 میاد و اکثر اوقات با ویندوز 7 کار میکنم) یه 3 - 4 تا بازی خیلی جدید هم هستن که رو ویندوز 7 نمیان و فقط به ویندوز 10 اونم 64 بیتی نیاز دارن.
اما هر وقت می خوام ویندوز 7 رو بوت میکنم کمتر از 10 ثانیه بوت میشه و ویندوز (تازه اونم با حدود 150 تا نرم افزار) سریع بالا میاد ولی ویندوز 10 نسخه 64 بیتی که دارم (با اینکه آخرین آپدیت خودش انجام داده و دیگه آپدیتی نیست و همچنین هیچی به جز 3 تا بازی + نرم افزار فایرفاکس و idm و 7zip روش نصب نیست) خیلی خیلی کند بالا میاد.یعنی موقع بوت ویندوز 10 من بیشتر از 1 دقیقه باید روی صفحه سیاه قبل از بالا آمدن صفحه welcome ویندوز 10 بمونم.
اما خدایی ویندوز 8 و 8.1 هم خیلی برام سریع بودن و در حد همین ویندوز 7 الانم سریع بالا میامدن فقط چون از رابط کاربری metro خوشم نمیاد نمیرم سراغش.
خواستم شما که انقدر اطلاعاتتون در زمینه ویندوز 10 بالاست یه راهنمایی کنید که چرا تو سیستم من ویندوز 10 انقدر کنده حتی به صورت پیش فرض فقط هم تو روشن شدن و خاموش شدن کنده.من خاموش شدن سیستمم تو ویندوز 7 فوقش 7 - 8 ثانیه ولی تو ویندوز 10 بیشتر از 30 ثانیه طول میکشه اما خدایی تو لینوکس اوبونتو کمتر از 2 ثانیه خاموش میشه که به نظرم عالیه